Neler Yeni

Asansörcü, yani ben kimim?

Blue

80+ Silver
En İyi Cevap
8
Webcam servisi devre dışı mi kaldı?

Asansörcü

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Asansörcü
İlgilendiği Kategoriler
Asansör
Hocam en korktuğum şeylerden birisidir, tam asansöre binecek iken asansörün hareket etmeye başlaması ve...

Bu tarz durumların nasıl önüne geçilir ? Bu duruma ne sebep olabilir ?
Hocam şöntleme diye bir şey var. Bu şöntlemeyi çalışanlar nadiren yaparlar. Kapıların temas ettiği yerler var, eğer oralar temas etmezse zaten asansör kapıyı açık olarak algılar ve hareket etmez. Aynı şekilde iç kapı da.
Hoşgeldin forumumuza.
Hoş buldum hocam :)
malum forumdanmı gelionuz
Evet hocam :)
Aaah ah senin yüzünden bambaşka konular açıp 6 sayfa mesaj taşıdım Technopat'ta :ROFLMAO:
Ne yaptınız hocam bana :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Webcam servisi devre dışı mi kaldı?
Yok hocam oraya da devam edeceğim.

Asansörcü

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Asansörcü
İlgilendiği Kategoriler
Asansör

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Asansörcü derken? Böyle geçiyorsa karizma isimmiş.

Mâthes

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Ali
Arkadaşlar öncelikle selam. Foruma yeni katıldım ve konularımın %90 ı asansör üzerine olacak. Neden asansör diyecek olursanız ise, mesleğim bu :D
Yaşım 18 ve asansörcüyüm. Asansör ile ilgili de bütün soruları cevaplamaya hazırım.
Hocam vallaha ben yüksek bir katta oturuyom deprem olunca asansöre binip aşağıya insem bir şey olmaz değilmi?

Asansörcü

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Asansörcü
İlgilendiği Kategoriler
Asansör
Asansör soru/cevap konusu açmıştın ya, ben de onaylamıştım. Meğerse soru/cevap konuları yasakmış Technopat'ta... Onaylayan mod da ben olunca tek tek her soruları ve cevapları yeni konu açıp taşıtmışlardı:LOL:
Hatırladım hocam, bende sonradan öğrendim :D Kolay gelsin hocam size, zor iş :D

Asansörcü derken? Böyle geçiyorsa karizma isimmiş.
Hocam asansör görevlisiyim yani. Asansörcüyüm, ne diyim :D
Hocam vallaha ben yüksek bir katta oturuyom deprem olunca asansöre binip aşağıya insem bir şey olmaz değilmi?
Hocam deprem anında asansöre binmeyin sağlığınız için. Elektrik kesintileri olur, kalabilirsiniz. Sallanacağı için asansör durabilir, kalabilirsiniz. Düşmezsiniz ancak kalabilirsiniz. O yüzden önermem.

Mâthes

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Ali
Hatırladım hocam, bende sonradan öğrendim :D Kolay gelsin hocam size, zor iş :D

Hocam asansör görevlisiyim yani. Asansörcüyüm, ne diyim :D

Hocam deprem anında asansöre binmeyin sağlığınız için. Elektrik kesintileri olur, kalabilirsiniz. Sallanacağı için asansör durabilir, kalabilirsiniz. Düşmezsiniz ancak kalabilirsiniz. O yüzden önermem.
Reis 20 kat merdiven inmek çok zor

T.P.G.

80+ Titanium
Hayır hocam. Asansörlerin hızı sabittir, o hızlar aşılırsa asansör frene geçer ve kendini kilitler. Asansörler şöyle;
Kabin var ve kabinin arkasında ağırlık var. Bu ağırlıklar 1-1.5 tona kadar çıkabiliyor. Asansör yukarı çıkınca ağırlık aşağı iniyor, ağırlık yukarı çıkınca kabin aşağı iniyor.

Hocam bunun sebepleri arasında kapılar olabilir. Eğer kapıda temassızlık var ise ve sizde hareket edersen birisi çekiyorsa durdurabilir asansörü.

Niye hocam demeyin öyle ya :(
Birinin çektiğini sanmam genellikle bizim kat civarlarında oluyor nedense. Birçok kez görevliler geldi gitti yine aynı

Asansör soru/cevap konusu açmıştın ya, ben de onaylamıştım. Meğerse soru/cevap konuları yasakmış Technopat'ta... Onaylayan mod da ben olunca tek tek her soruları ve cevapları yeni konu açıp taşıtmışlardı:LOL:
Kuralları bilmiyorsan neden modsun(!)

Top Bottom