Asansörcü, yani ben kimim?

Asansörcü

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
738
Arkadaşlar öncelikle selam. Foruma yeni katıldım ve konularımın %90 ı asansör üzerine olacak. Neden asansör diyecek olursanız ise, mesleğim bu :D
Yaşım 18 ve asansörcüyüm. Asansör ile ilgili de bütün soruları cevaplamaya hazırım.

Arkadaşlar öncelikle selam. Foruma yeni katıldım ve konularımın %90 ı asansör üzerine olacak. Neden asansör diyecek olursanız ise, mesleğim bu :D
Yaşım 18 ve asansörcüyüm. Asansör ile ilgili de bütün soruları cevaplamaya hazırım.

Asansörcü napıyor mesela asansör mü tamir ediyor?

Selam senle tanışıyor muyuz :D?

Bende asansör ile ilgili merak ettiğim baya şey vardı, iyi oldu bu helal.
İstediğiniz her şeyi sorabilirsiniz hocam
Kral bizim asansör inip çıkarken hafif sallanıyor, arada bir ses de çıkarıyor. (raylara sürtüyor galiba.) Bir sorun olur mu acaba?
Hocam eğer sağa sola sallanıyorsa paten arası boşluk vardır, alınması kolaydır. Sesinin sebebi ise bir çok şeyden olabilir. Yağsızdır, eğer çok fazla ses varsa patenleri kırmıştır gibi :)
Asansör hiç düşermi ?
Asansör motorlarının eğer frenleri tutmazsa düşmez, kayar. Böyle bir ihtimal de zayıftır. Zaten halatlar kopmaz, her 5 ve ya 10 yılda bir halatların değişmesi gerekir.
Asansörcü napıyor mesela asansör mü tamir ediyor?
Hocam bunun 3 tane dalı var. Revizyon, montaj ve arıza. Arıza ekibi arızaları yapar, revizyon ekibi (ben :D ) devlet tarafından eksik çıkartılır, biz gideririz ve etiket alırız. Montajcı asansör yapar. Bakımcıda asansörlerin bakımını yapar.
Selam senle tanışıyor muyuz :D?
Selamlar kero hocam :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,378
Üyeler
197,671
Son üye
mert.dea
Geri