Neler Yeni

Asansörcü, yani ben kimim?

Asansörcü

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Asansörcü
İlgilendiği Kategoriler
Asansör
Reis 20 kat merdiven inmek çok zor
Hocam deprem durana kadar evden çıkmayın sizde, deprem durduktan sonra belki inersiniz asansörle :D
Birinin çektiğini sanmam genellikle bizim kat civarlarında oluyor nedense. Birçok kez görevliler geldi gitti yine aynı
Hocam görevliler arıza için gelir, revizyon dediğiniz asansörün bir çok eksiğini gidermektir. Bizler en kısa 2 günde bitiriyoruz mesela

bariskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Barış
Arkadaşlar öncelikle selam. Foruma yeni katıldım ve konularımın %90 ı asansör üzerine olacak. Neden asansör diyecek olursanız ise, mesleğim bu :D
Yaşım 18 ve asansörcüyüm. Asansör ile ilgili de bütün soruları cevaplamaya hazırım.
Asansör düştü diyelim tam yere düşücekken zıplasam yaşarmıyım?

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
Asansör düşerken zıplarsak ne olur :D

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Hatırladım hocam, bende sonradan öğrendim :D Kolay gelsin hocam size, zor iş :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam asansör görevlisiyim yani. Asansörcüyüm, ne diyim :D

Hocam deprem anında asansöre binmeyin sağlığınız için. Elektrik kesintileri olur, kalabilirsiniz. Sallanacağı için asansör durabilir, kalabilirsiniz. Düşmezsiniz ancak kalabilirsiniz. O yüzden önermem.
Asansörcü harbiden daha iyi bu arada, güzel nick.

Asansörcü

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Asansörcü
İlgilendiği Kategoriler
Asansör
Asansör düştü diyelim tam yere düşücekken zıplasam yaşarmıyım?
Asansör düşerken zıplarsak ne olur :D
Asansör düşmez kolay kolay. Eğer 1. kat ve üstüyseniz ölüm riskiniz yüksek, ancak 1. kattan düşüyorsa bir ihtimal. Zaten tam yere düşmemesi ve düşüşü yavaşlatmak için plastik tamponlar var kuyuda.

Asansörcü harbiden daha iyi bu arada, güzel nick.
Hocam nick önerin o zaman :)

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Asansör düşmez kolay kolay. Eğer 1. kat ve üstüyseniz ölüm riskiniz yüksek, ancak 1. kattan düşüyorsa bir ihtimal. Zaten tam yere düşmemesi ve düşüşü yavaşlatmak için plastik tamponlar var kuyuda.

Hocam güzel nick dedim ne diyeyim. Cidden hoşuma gitti ironik değil, anlatamadım derdimi.

Asansörcü

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Asansörcü
İlgilendiği Kategoriler
Asansör
  • Hahaha
Reaksiyonlar: Asag

Mâthes

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Ali
Hocam deprem durana kadar evden çıkmayın sizde, deprem durduktan sonra belki inersiniz asansörle :D

Hocam görevliler arıza için gelir, revizyon dediğiniz asansörün bir çok eksiğini gidermektir. Bizler en kısa 2 günde bitiriyoruz mesela
Deprem fobim var😅

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
İstediğiniz her şeyi sorabilirsiniz hocam

Hocam eğer sağa sola sallanıyorsa paten arası boşluk vardır, alınması kolaydır. Sesinin sebebi ise bir çok şeyden olabilir. Yağsızdır, eğer çok fazla ses varsa patenleri kırmıştır gibi :)

Asansör motorlarının eğer frenleri tutmazsa düşmez, kayar. Böyle bir ihtimal de zayıftır. Zaten halatlar kopmaz, her 5 ve ya 10 yılda bir halatların değişmesi gerekir.

Hocam bunun 3 tane dalı var. Revizyon, montaj ve arıza. Arıza ekibi arızaları yapar, revizyon ekibi (ben :D ) devlet tarafından eksik çıkartılır, biz gideririz ve etiket alırız. Montajcı asansör yapar. Bakımcıda asansörlerin bakımını yapar.

Selamlar kero hocam :D
usta bizim bina 2011 yapımı bir şey bizim halatlar ne olacak hiç değişmedi valla.

Asansörcü

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Asansörcü
İlgilendiği Kategoriler
Asansör
Deprem fobim var😅
Hocam valla ne diyim geçmiş olsun :D
usta bizim bina 2011 yapımı bir şey bizim halatlar ne olacak hiç değişmedi valla.
Hocam yöneticinize söyleyin, asansör firmanıza başvursun. Biraz yüksek bir rakam tutabilir ancak güvenliğiniz için o paraya değeceğini düşünüyorum. Eğer yönetici sizseniz asansörcü firmanıza gidin ve "Asansör halatlarımın değişmesini istiyorum" deyin.

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih

4. kattayım :D

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Hocam valla ne diyim geçmiş olsun :D

Hocam yöneticinize söyleyin, asansör firmanıza başvursun. Biraz yüksek bir rakam tutabilir ancak güvenliğiniz için o paraya değeceğini düşünüyorum. Eğer yönetici sizseniz asansörcü firmanıza gidin ve "Asansör halatlarımın değişmesini istiyorum" deyin.
ne kadar tutar ve biz mi ödüyoruz.

Asansörcü

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Asansörcü
İlgilendiği Kategoriler
Asansör
ne kadar tutar ve biz mi ödüyoruz.
Hocam adamlar sizin için yapıyor, siz ödeyeceksiniz. Mesela 20 dairesiniz ve 5000 TL tuttu, 5000/20 olarak hesaplanır. Yoksa asansörcünün niye umrunda olsun ki

Top Bottom