İnternet üzerinden aldıysan doğrudan e postana e fatura geliyorArkadaşlar Corona çıkmadan 1 ay önce falan iPad 7.nesil 128 GB almıştım gayette iyi kullanıyordum bu güne kadar sıkıntısız oyun vs. Oynaiyordum fakat cihazı kapadım sonra açmaya çalıştım ful kapamamıştim bu arada açılmadı herşeyi denedim olmadı faturası kayıp yetkili servise gönderebilirmiyim para isterler mi? Ve hatanın benden kaynaklandığını düşünmüyorum su vs. Hiçbir şey değmedi bebek gibi bakıyordum ona
Seri Nodan garantiye bakarlar. Garantisi varsa onarımı yapılır.Arkadaşlar Corona çıkmadan 1 ay önce falan iPad 7.nesil 128 GB almıştım gayette iyi kullanıyordum bu güne kadar sıkıntısız oyun vs. Oynaiyordum fakat cihazı kapadım sonra açmaya çalıştım ful kapamamıştim bu arada açılmadı herşeyi denedim olmadı faturası kayıp yetkili servise gönderebilirmiyim para isterler mi? Ve hatanın benden kaynaklandığını düşünmüyorum su vs. Hiçbir şey değmedi bebek gibi bakıyordum ona
Tabletin arkasında yazan seymi ben intten baktım 28 Şubat 2022 diyoduSeri Nodan garantiye bakarlar. Garantisi varsa onarımı yapılır.