Asgari ücret ile pc önerisi

Uzay sistem R3 1200/RX 570 zorlanabilir.
Hiç uğraşmayayım dersen APU düşünebilirsin.
Eski nesil de olur dersen 3-4. Nesil i5 ve i7'lerle güzel bir sistem toplanabilir.
intel de olur hocam hatta k ibareli işlemci ile toplanırsa tadından yenmez

Hocam 14 yaşındayım çalışmıyorum aile gelirimiz asgari ücret den fazla Allaha şükür babamın bütçesi öyle 6k 7k sistemler alacak kadar uygun olmadığı için asgari ücret seviyesinde olmasını istedim ve babama yük olmamak için kendim para biriktirip alabileceğim bir sistem olmasını istedim onun için asgari ücret seviyesinde bir sistem istedim :)
Düşünceli birisi olman sevindirdi dostum, her aile ister en iyisini almak oğluna ama malum türkiye şartlarında elden bişey gelmiyor.
2300 TL ye güzel bir sistem toplarsın, parçalarda şöyle olabilir,
İ5 3470
H61 Anakart
8GB DDR3 RAM
RX460 (Uyguna bulursan RX470 çok daha iyi olur)
500W PSU ve kasa
500GB HDD.

Düşünceli birisi olman sevindirdi dostum, her aile ister en iyisini almak oğluna ama malum türkiye şartlarında elden bişey gelmiyor.
İ5 3470
H61 Anakart
8GB DDR3 RAM
500W PSU ve kasa
500GB HDD.
hocam elimde eski bir 360 gb lık hdd var hdd den darboğaz yermiyim o 500 gb hdd ye vereceğim para ile ddr3 den ddr4 e geçebilirmiyim
Post automatically merged:

İ5 3470
H61 Anakart
8GB DDR3 RAM
500W PSU ve kasa
500GB HDD.
Hocam elimde 360 gb lık bir hdd var onu bu sistemde kullanırım ve 120 gb lık bir ssd alırım içine windows vb.. kurarım sonra kasaya vereceğim para ile DDR4 e geçebilirmiyim biraz daha bütçe arttırabilirim sorun olmaz

İ5 3470
H61 Anakart
8GB DDR3 RAM
500W PSU ve kasa
500GB HDD.
hocam cevap verirseniz mutlu olurum :)

Son düzenleme:
hocam elimde eski bir 360 gb lık HDD var HDD den darboğaz yermiyim o 500 gb HDD ye vereceğim para ile ddr3 den ddr4 e geçebilirmiyim

Hocam elimde 360 gb lık bir HDD var onu bu sistemde kullanırım ve 120 gb lık bir ssd alırım içine windows vb.. kurarım sonra kasaya vereceğim para ile DDR4 e geçebilirmiyim biraz daha bütçe arttırabilirim sorun olmaz

hocam cevap verirseniz mutlu olurum :)
Hocam İ5 3470 DDR3 işlemci bu yüzden DDR4 e geçemezsin.

Asgari ücret euro version mu

Yoksa tl version mu ??

Peki işlemci değiştirsek ? bütçe aşabilir sorun olmaz
Valla hocam o zaman 2. elden A320 anakart ile Ryzen 3 1200 sistem yapabilirsin DDR4 ram kullanırsın.

2300 e yeni nesil bi sistem toplaman zor 2. el parçalar ile biraz mümkün olabilir

1500 Euro ile seni tahtından edebilirim hocam 😄
Keşke öyle olsa.
TR server'ı çok zorluyor.
o kadar avruapyı seçin dediler bana başlarken zoru severim dedim demez olaydım avrupadaki adamlar 1 ay kasılıyor tüm envanteri dolup taşıyor tr de 1 yılda zor oluyor

Geri