çoluk çocuk asgari ucretin yeterli olduğunu hatta fazla olduğunu anlayamıyor az olan asgari ucret değil az olan ÜRETİM!!!!
orası doğru hep merak etmiştim ünlüler bu kadar parayı nerden bulduklarını hakketmiyorlar paraları zaten faydaları dokunmuyor ülkeye bazıları parayı az buluyorsenden benden
yeni gelicek zamdan sonrayı soruyorsan 2500 max 2650 gelir ama ulkede tam standart yasam yanı ne fazla ne az dıyebılecegımız bır yasam ıcın 15 bin lira ideal olurBence 4000 TL olmalı sizce kaç TL olmalı
400.000 TL yi çantaya veren aylık 4000 TL yide verir
ben ne cevap verdim peki ???? yeterli ,hatta fazla olduğunu belirttim okuduğunu anlamak için kitap okumani tavsiye ederimBen soruda bunu mu sordum peki
faydası dokunuyor dokunmuyor tartışılır sonuçta o da bir pazar ama bence çok deli paralar dönüyororası doğru hep merak etmiştim ünlüler bu kadar parayı nerden bulduklarını hakketmiyorlar paraları zaten faydaları dokunmuyor ülkeye bazıları parayı az buluyor
ben ne cevap verdim peki ???? yeterli ,hatta fazla olduğunu belirttim okuduğunu anlamak için kitap okumani tavsiye ederim
aynen öyle evlatYiğen para değersiz.
Pekiben ne cevap verdim peki ???? yeterli ,hatta fazla olduğunu belirttim okuduğunu anlamak için kitap okumani tavsiye ederim
aynen öyle evlat
tatlı kuş a noldu ? .dYiğen para değersiz.