aşı hakkındaki düşüncelerinizi yazınız

!sizce!

Arkadaşlar aşı olmayın çünkü Bill Gates beyninize Windows 7 kuracak(!). Yahu Windows 10 varken Windows 7 kurulur mu(!)?

Bilemiyorum be. Kararsızım olsam mı olmasam mı acaba yan etkisi var mıdır ?
Valla benim babam sağlık çalışanı olduğundan aşıyı perşembe günü oldu perşembe cuma günü başı ağrıyordu biraz öksürüyordu azcık bir şey ateşi çıkmıştı birde iştahsızlık olmuştu ama Allah'a şükürler olsun Cumartesi günü ilaçları içerek iyileşti. Zaten herkeste olmamış sadece bazı kişilerde oluyormuş ondanda bana göre pek bişi olmaz ilaçları düzenli bir şekilde aldıktan sonra.

Yakın zamanda Corona olmasam aşı kesinlikle olurdum.
Uzatmalarda yenildik.

Hes kodumuzu dnamıza yazacaklar (!)

Şuan için olmak istemiyorum, denek olarak kullanılıyoruz, aşıyı geliştirenler bile kullanmamış aşıyı şuan için net sonuca ulaşmadan olmam...

insanları mahvetmeye çalışıyolar hiçbir aşıya güvenmeyiin

bir şey bilmeden konuşma.
İroniden anlamayan herkese sinir atan ? Öyle bir şey yapılamayacağını DNA nın görev biriminin gen olup özelliklerimizi belirlediğini ve bu genlerin dnanın bir parçası olduğunu genin ise nükleotidlerden oluştuğunda çok iyi biliyorum hes kodu dna ya tabi yazılamaz çünkü dna harflerden değildir. 4 adet nükleotit vardır ADENİN-TİMİN GUANIN-SİTOZİN

Harf olarak

ADENİN = A guanin = G

Timin = T. SİTOZİN = C

Ben tamamen bunu ironi olarak saçma düşünceleri olan insanlar a tepki olarak attım. Milletin saçma düşüncesini kendim söylemiş gibi yaptım. aşı ile hiç bir şekilde çip koyamaz fizik kurallarına ve evren yasalarına göre imkansızdır.

Aşı ile sadece hücrelerimize, dokularımıza , dnamıza zarar verirek mutasyona uğrayıp kanser , veya farklı türevde bir değişkenlik yaşarız

(İroni nedir bilirmisin)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bir şey bilmeden konuşma.
Birde okadar insan varken kendimi denek olarak kullandırtmam. Yan etkileri, ters giden birşeyler olmayacağı ne kesin ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,191
Üyeler
192,637
Son üye
Fotamako
Geri