- Reaksiyon skoru
- 924
Ben nitro+ alamicam o kadar para verebilicek olsam 5060ti alırdım yerinde olsam ben ya xfx swift alıcam ya da pulse daha belli değilÇok güzel kart bende nitro plus var 60 derceyi geçmiyor
Ben nitro+ alamicam o kadar para verebilicek olsam 5060ti alırdım yerinde olsam ben ya xfx swift alıcam ya da pulse daha belli değilÇok güzel kart bende nitro plus var 60 derceyi geçmiyor
20 k ya aldım bence iyi çok güzel gözüküyorhocam 9060xt'ye nitro plus çok olmamış mı sanki? ha indirimdeyse bilemem tabi de
20k fena değil ama ben de olsam 5060ti alırdım az daha koyup. ama o modele göre iyi denk getirmişsin arada bırakmadı değil20 k ya aldım bence iyi çok güzel gözüküyor
Valla +3 k verip palit 5060 ti alacağa nitro plus alırım daha iyi20k fena değil ama ben de olsam 5060ti alırdım az daha koyup. ama o modele göre iyi denk getirmişsin arada bırakmadı değil
Bence niteo plusdan sonra en iyisi powercoller hellhoundBen nitro+ alamicam o kadar para verebilicek olsam 5060ti alırdım yerinde olsam ben ya xfx swift alıcam ya da pulse daha belli değil
Hayır steel legend tuf nitro+ diye gidiyor en iyi seri sıralamasıValla +3 k verip palit 5060 ti alacağa nitro plus alırım daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bence niteo plusdan sonra en iyisi powercoller hellhound
Öyle değil fiyat perfomans olarakHayır steel legend tuf nitro+ diye gidiyor en iyi seri sıralaması
18 k ya alınabilcek en iyi kart oHayır steel legend tuf nitro+ diye gidiyor en iyi seri sıralaması
Nitro+ şimdi satılmıyo satıldığı sıralar 20k değilmiydiÖyle değil fiyat perfomans olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
18 k ya alınabilcek en iyi kart o
Evet ben ince hesaptan 20.200 aldımNitro+ şimdi satılmıyo satıldığı sıralar 20k değilmiydi