Aşı kısırlaştırıyor mu?

kısır olsak nolcak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bize sökmez

Hit kasmak için açılan bir konu gibi geldi ama hayır kısırlaştırmıyor. Ama virüs ace2 reseptörlerine tutunduğu için penis ve testis endoteline yapışıyor ve sertleşme gibi sorunlara yol açıyor.

Yaw knk öyle saçma sapan şeymiş olur ya bende aşı olmak isterdim ama bana saçma gelen bir şey var alman aşısı olanlara kağıt imzalatıyolarmış galiba sorumluluk bize ait değil diye ondan yaptırmak istemiyorum zaten 15 yaşındayım bize daha gelmez

Medyada böyle söylemler var sizce doğrumudur yanlışmıdır?
Evet ama çok az oranla ve bu faz dönemi geçtikten sonra olursa oluyor yaygın bir şey değil bu kısırlık ki kısırlık değil sperm sayısı düşüyor o da genelde 2 hafta sürüyormuş.

Aynen knk bende aşıyı ağzımdan olmak istedim kısır kustum akşam.

Biontech oldum ama 5ghz wifilere bağlanırken bazen kopuyor ve digitürk çekmiyor aynı sorunu yaşayan varmı ?

Çin aşısı olan sinovac ölü hücreden yapılıyor. Bu nedenle koruyuculuğu az. Alman aşısı olan Biontech canlı hücreden yapılıyor. Yani coronayla savaşması için bir nevi vücuduna virüs sokuyor gibi düşünebilirsin kısaca. Canlı hücre olduğundan daha etkili oluyor. Tabi bu aşının İleride insanda nasıl bir etki yaratacağını bilemeyiz. Fakat 0 demiyorum fakat kısırlık yapma ihtimali azda olsa vardır.
Ama sanmıyorum böyle bir yan etkisinin olacağını.

Alman aşısı olan Biontech canlı hücreden yapılıyor. Yani coronayla savaşması için bir nevi vücuduna virüs sokuyor gibi düşünebilirsin kısaca
Hayır alakası yok kim diyro bu bilgileri?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mrna aşılarının çalışma mantığının dediğinle uzaktam yakından alakası yok. Kim verdiuse bu bilgiyi git ona iade et.

Biontech oldum ama 5ghz wifilere bağlanırken bazen kopuyor ve digitürk çekmiyor aynı sorunu yaşayan varmı ?
Ben modeme uzakken 2.4ghz kullanıyorum yakınken enjektör ile 5ghz yapıyorum sanada öneririm(!)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,243
Üyeler
185,695
Son üye
EtherN4T
Geri