Neler Yeni

Aşı kısırlaştırıyor mu?

OrionKnight55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Selim Çakır
Discord
OrionKnight#0090
kısır olsak nolcak
Mesaj otomatik birleştirildi:

bize sökmez

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Hit kasmak için açılan bir konu gibi geldi ama hayır kısırlaştırmıyor. Ama virüs ace2 reseptörlerine tutunduğu için penis ve testis endoteline yapışıyor ve sertleşme gibi sorunlara yol açıyor.

Cevizli sucuk

80+ Bronze
Yaw knk öyle saçma sapan şeymiş olur ya bende aşı olmak isterdim ama bana saçma gelen bir şey var alman aşısı olanlara kağıt imzalatıyolarmış galiba sorumluluk bize ait değil diye ondan yaptırmak istemiyorum zaten 15 yaşındayım bize daha gelmez

TALHA MURAT

80+ Silver
Medyada böyle söylemler var sizce doğrumudur yanlışmıdır?
Evet ama çok az oranla ve bu faz dönemi geçtikten sonra olursa oluyor yaygın bir şey değil bu kısırlık ki kısırlık değil sperm sayısı düşüyor o da genelde 2 hafta sürüyormuş.

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Aynen knk bende aşıyı ağzımdan olmak istedim kısır kustum akşam.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
Biontech oldum ama 5ghz wifilere bağlanırken bazen kopuyor ve digitürk çekmiyor aynı sorunu yaşayan varmı ?

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,530
İsim
Dontaçhi kâfi.
Çin aşısı olan sinovac ölü hücreden yapılıyor. Bu nedenle koruyuculuğu az. Alman aşısı olan Biontech canlı hücreden yapılıyor. Yani coronayla savaşması için bir nevi vücuduna virüs sokuyor gibi düşünebilirsin kısaca. Canlı hücre olduğundan daha etkili oluyor. Tabi bu aşının İleride insanda nasıl bir etki yaratacağını bilemeyiz. Fakat 0 demiyorum fakat kısırlık yapma ihtimali azda olsa vardır.
Ama sanmıyorum böyle bir yan etkisinin olacağını.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Alman aşısı olan Biontech canlı hücreden yapılıyor. Yani coronayla savaşması için bir nevi vücuduna virüs sokuyor gibi düşünebilirsin kısaca
Hayır alakası yok kim diyro bu bilgileri?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mrna aşılarının çalışma mantığının dediğinle uzaktam yakından alakası yok. Kim verdiuse bu bilgiyi git ona iade et.

Doğuhan

80+ Silver
Biontech oldum ama 5ghz wifilere bağlanırken bazen kopuyor ve digitürk çekmiyor aynı sorunu yaşayan varmı ?
Ben modeme uzakken 2.4ghz kullanıyorum yakınken enjektör ile 5ghz yapıyorum sanada öneririm(!)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,414
Üyeler
164,007
Son üye
turcoturcoglu
Top Bottom