su değmesinden ziyade keseleme demişlerdi bana o kolunu keselemediysen bir şey olacağını sanmam.Koluma su değmemesi gerekiyormuş 24 saat boyunca ama bilmiyordum duş aldım bir şey olur mu?
evetaşıdan 1 saat sonra duş demek istedin sanırım
olum niye okadar komiksin la sen ByKayseriLi abim be.3 vakite kadar öbür tarafa yolcu olacaksın. Çantanı valizini hazırla. Eşine dostuna haber et güzel helva yapsınlar masraftan da kaçınma sen gidince arkandan sövmesinler sonra.
Hadi uç SDN de takıl komik çocuk3 vakite kadar öbür tarafa yolcu olacaksın. Çantanı valizini hazırla. Eşine dostuna haber et güzel helva yapsınlar masraftan da kaçınma sen gidince arkandan sövmesinler sonra.
3 vakite kadar öbür tarafa yolcu olacaksın. Çantanı valizini hazırla. Eşine dostuna haber et güzel helva yapsınlar masraftan da kaçınma sen gidince arkandan sövmesinler sonra.
kakhka atiom hala dur güldürme
+15 yaş sanırımolum niye okadar komiksin la sen ByKayseriLi abim be.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hadi uç SDN de takıl komik çocuk
bize askerde aşı yaptılar sakın duş almayın dediler akşamına herkes duş aldı hiç bir şey olmuyor merak etme. ilk aşımı olunca ben tek merak ettiğim para yapışıyormuydu onu test ettim ve yapıştı gerçekten fiyat performans.Koluma su değmemesi gerekiyormuş 24 saat boyunca ama bilmiyordum duş aldım bir şey olur mu?