Aşı yaptıracak mısın?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
aşı yaptıran hemşire öldü diyolardı ben kısa süreli değil ama uzun süreli sağlığımıza bi etkisi olacağını düşünüyorum o yüzden hayır

Evet bir aşının yapılması suresı en az 5 yıldır ama covid aşıları nedense 1 yılda çıktı :DDDDD
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lan doktorlar zaten covid aşısı oldugunu sanıyor kıt mısın kardesım
bir de yeni bir aşı türü denendiği halde bir de tüm aşılar nasıl bir anda sçıktı gerçekten çok merak ediyorum (ama gerçekten SARS'tan dolayı olabilir ama inanmıyorum)

ya yılına bakmayın sars ne zaman oldu o zamandan şimdiye teknoloji gelişti ama güvenmek zor
ne ara testleri yapıldı da insanlara sunuldu?
sonuçlarını beklemek gerek

17 yaşında olduğum için olmuyor ama olsa bile büyük bir çoğunluk aşı olup sorunsuz olduğunu onaylamalı. Şöyle bir sorunum var, o da iğneden korkmam :(
Baba aşı olanlar öldü nasıl doğrulasınlar :(

Evet bir aşının yapılması suresı en az 5 yıldır ama covid aşıları nedense 1 yılda çıktı :DDDDD

öncelikle ağzını topla ben senin kardeşin falan değilim
aşıların 5yılda çıktığı falan yok 3 kuruşluk bilgini gelip bize satma. sars virüsünde de çok kısa sürede çıktı .
kanıt olmadan atıp tutmaya da devam etme . kanıt getir

aşı yaptıran hemşire öldü diyolardı ben kısa süreli değil ama uzun süreli sağlığımıza bi etkisi olacağını düşünüyorum o yüzden hayır
koronaya yakalanmak dhaa az riskli koronanın öldürücülüğü %1.25 fakat o aşının 2 nin üzerinde ve etksi %50 oranında olduğu için 2 kere yapman lazım bunun sonucunda risk 2 ye katlanıyor ve o kadar kinmyasal girmesi vücuda aşırı zararlı

ya yılına bakmayın sars ne zaman oldu o zamandan şimdiye teknoloji gelişti ama güvenmek zor
ne ara testleri yapıldı da insanlara sunuldu?
sonuçlarını beklemek gerek
Sonuç cennet yada cehennem kapısını görmek oldu aşı olanlara

@Mehmet Yılmaz arkadaşa bir el atar mısınz dilini düzeltmesi için .

öncelikle ağzını topla ben senin kardeşin falan değilim
aşıların 5yılda çıktığı falan yok 3 kuruşluk bilgini gelip bize satma. sars virüsünde de çok kısa sürede çıktı .
kanıt olmadan atıp tutmaya da devam etme . kanıt getir
Abovv sen ciddimisin sen hiç bir şey bilmiyorsun baba 1 aşı 5 yılda çıkar en az sen ne diyon abovv bilmedende benle konusuyon

@Mehmet Yılmaz arkadaşa bir el atar mısınz dilini düzeltmesi için .
Ne yazdım sölermisin hakaretmi ettin kardeşim dedim

koronaya yakalanmak dhaa az riskli koronanın öldürücülüğü %1.25 fakat o aşının 2 nin üzerinde ve etksi %50 oranında olduğu için 2 kere yapman lazım bunun sonucunda risk 2 ye katlanıyor ve o kadar kinmyasal girmesi vücuda aşırı zararlı
herbişeyologlarımız çoğalıyor cidden kimseye laf anlatmak mümkün değil. size çip takacaklar devam et bro

Sağdan soldan duyduğunuz garip bilgileri burada kullanmayın lütfen.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,379
Üyeler
185,088
Son üye
Matteo
Geri