VitoScaletta
80+ Gold
aşı yaptıran hemşire öldü diyolardı ben kısa süreli değil ama uzun süreli sağlığımıza bi etkisi olacağını düşünüyorum o yüzden hayır
bir de yeni bir aşı türü denendiği halde bir de tüm aşılar nasıl bir anda sçıktı gerçekten çok merak ediyorum (ama gerçekten SARS'tan dolayı olabilir ama inanmıyorum)Evet bir aşının yapılması suresı en az 5 yıldır ama covid aşıları nedense 1 yılda çıktı DDDD
Mesaj otomatik birleştirildi:
Lan doktorlar zaten covid aşısı oldugunu sanıyor kıt mısın kardesım
Baba aşı olanlar öldü nasıl doğrulasınlar17 yaşında olduğum için olmuyor ama olsa bile büyük bir çoğunluk aşı olup sorunsuz olduğunu onaylamalı. Şöyle bir sorunum var, o da iğneden korkmam
öncelikle ağzını topla ben senin kardeşin falan değilimEvet bir aşının yapılması suresı en az 5 yıldır ama covid aşıları nedense 1 yılda çıktı DDDD
koronaya yakalanmak dhaa az riskli koronanın öldürücülüğü %1.25 fakat o aşının 2 nin üzerinde ve etksi %50 oranında olduğu için 2 kere yapman lazım bunun sonucunda risk 2 ye katlanıyor ve o kadar kinmyasal girmesi vücuda aşırı zararlıaşı yaptıran hemşire öldü diyolardı ben kısa süreli değil ama uzun süreli sağlığımıza bi etkisi olacağını düşünüyorum o yüzden hayır
Sonuç cennet yada cehennem kapısını görmek oldu aşı olanlaraya yılına bakmayın sars ne zaman oldu o zamandan şimdiye teknoloji gelişti ama güvenmek zor
ne ara testleri yapıldı da insanlara sunuldu?
sonuçlarını beklemek gerek
@Mehmet Yılmaz arkadaşa bir el atar mısınz dilini düzeltmesi için .Evet bir aşının yapılması suresı en az 5 yıldır ama covid aşıları nedense 1 yılda çıktı DDDD
Abovv sen ciddimisin sen hiç bir şey bilmiyorsun baba 1 aşı 5 yılda çıkar en az sen ne diyon abovv bilmedende benle konusuyonöncelikle ağzını topla ben senin kardeşin falan değilim
aşıların 5yılda çıktığı falan yok 3 kuruşluk bilgini gelip bize satma. sars virüsünde de çok kısa sürede çıktı .
kanıt olmadan atıp tutmaya da devam etme . kanıt getir
Ne yazdım sölermisin hakaretmi ettin kardeşim dedim@Mehmet Yılmaz arkadaşa bir el atar mısınz dilini düzeltmesi için .
herbişeyologlarımız çoğalıyor cidden kimseye laf anlatmak mümkün değil. size çip takacaklar devam et brokoronaya yakalanmak dhaa az riskli koronanın öldürücülüğü %1.25 fakat o aşının 2 nin üzerinde ve etksi %50 oranında olduğu için 2 kere yapman lazım bunun sonucunda risk 2 ye katlanıyor ve o kadar kinmyasal girmesi vücuda aşırı zararlı
Kardeşim bana bunu yazıyorsun sıkıntı yok ben kardeşim diyince mehmet yılmaz abiyi etiketliyonyazık kafana olum . cidden yazık...