Techno08
80+ Gold
4.dozu sağlık bakanlığı çıkardı bu arada
o sağlık çalışanları için diye duymuştum
4.dozu sağlık bakanlığı çıkardı bu arada
Evet öyleo sağlık çalışanları için diye duymuştum
Gribin adı olmuş korona diğer hastalıklar nerede ? hepsinin adı olmuş korona koronadna daha tehlikeli hastalıklar var bu hastalıklar için niye korona kadar tedbir alınmadı ? 2019 da gripten ölenlerin sayısı koronadan fazlainternete bakılırsa burun kanamasının nedeni kanser?
uzmanları dinleyin başka bir şey yok
Hangi bilim adamları? Dostum konuşurken kaynak göstereceksin. Biz nerden bilelim kivinin testinin pozitif çıktığını. Kulaktan dolma bilgilerle yaşıyorsunuz. Aşı test edilmiş ve güvenilir bir şeydir. Yoksa siz de ''aşıda çip var yaptırmayın'' diyen tayfadan mısın?Gribin adı olmuş korona diğer hastalıklar nerede ? hepsinin adı olmuş korona koronadna daha tehlikeli hastalıklar var bu hastalıklar için niye korona kadar tedbir alınmadı ? 2019 da gripten ölenlerin sayısı koronadan fazla
vuhanda kanlari çinde kıvrananları görüyorduk hani şimdi nerdeler ?
hem covid testleri hiçbir zaman doğru sonuç vermez italyada bilim adamları kiviye covid testi yapıyor ve pozitif çıkıyor sen buna güveniyormusun ?
her sene bi aşı olmak zorundasın hemde tekrar coronada kapabiliyorsun ben bu işten ne anladım ?
Aşıların güvenli olması için en az 3 yıl test edilmesi gerekiyor
ve hangi aşı firması ürettiği aşı için sorumluluk alıyor hiçbir sorumluluk almadığı için ölümlerden sorumlu olmuyor ben aptalmıyım o sıvıyı vücuduma vurucam !
Bende bu şekilde düşünüyorum ama okullar açılırsa eğer muhtemelen mecburi olarak yaptıracağımUzun vadede etkisini bilmiyorum ve aşı yaşı 15'e düşürülmüş sanırım ben de şu an aşı olabiliyorum (16 yaşındayım).
Açıkcası ileride ne tür etkisi olacağını bilmediğimden pek olma taraftarı değilim.
bir yaşlıya çikolata da versen uçar gider ana sebep aşı değilinternete yaz usta yaşlılar bunan çok etkilenebiliyor adamlar 4 doz diyor
Yaptırdım 1.dozda genel bir kol ağrısı vardı kolayca geçti ama 2.dozu olduğum zaman ateşim çıkmıştı, tüm vücudum ağrıyordu ama geçti 1-2 güne. BIONTECHAşı yaptırdınız mı beyler ya da yaptırmadınız mı ? (sorma sebebim ne kadar kişi yaptırmış ve sizlerin düşüncelerini almak istiyorum)
ben yaptırmadım ve yaptırmıyacam da