Neler Yeni

Aşı yaptırdınız mı? Yaptıracak mısınız?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,570
İsim
Ahmet Tulumcu
internete bakılırsa burun kanamasının nedeni kanser?

uzmanları dinleyin başka bir şey yok
Gribin adı olmuş korona diğer hastalıklar nerede ? hepsinin adı olmuş korona koronadna daha tehlikeli hastalıklar var bu hastalıklar için niye korona kadar tedbir alınmadı ? 2019 da gripten ölenlerin sayısı koronadan fazla
vuhanda kanlari çinde kıvrananları görüyorduk hani şimdi nerdeler ?
hem covid testleri hiçbir zaman doğru sonuç vermez italyada bilim adamları kiviye covid testi yapıyor ve pozitif çıkıyor sen buna güveniyormusun ?
her sene bi aşı olmak zorundasın hemde tekrar coronada kapabiliyorsun ben bu işten ne anladım ?
Aşıların güvenli olması için en az 3 yıl test edilmesi gerekiyor
ve hangi aşı firması ürettiği aşı için sorumluluk alıyor hiçbir sorumluluk almadığı için ölümlerden sorumlu olmuyor ben aptalmıyım o sıvıyı vücuduma vurucam !

war20anty

80+ Bronze
Gribin adı olmuş korona diğer hastalıklar nerede ? hepsinin adı olmuş korona koronadna daha tehlikeli hastalıklar var bu hastalıklar için niye korona kadar tedbir alınmadı ? 2019 da gripten ölenlerin sayısı koronadan fazla
vuhanda kanlari çinde kıvrananları görüyorduk hani şimdi nerdeler ?
hem covid testleri hiçbir zaman doğru sonuç vermez italyada bilim adamları kiviye covid testi yapıyor ve pozitif çıkıyor sen buna güveniyormusun ?
her sene bi aşı olmak zorundasın hemde tekrar coronada kapabiliyorsun ben bu işten ne anladım ?
Aşıların güvenli olması için en az 3 yıl test edilmesi gerekiyor
ve hangi aşı firması ürettiği aşı için sorumluluk alıyor hiçbir sorumluluk almadığı için ölümlerden sorumlu olmuyor ben aptalmıyım o sıvıyı vücuduma vurucam !
Hangi bilim adamları? Dostum konuşurken kaynak göstereceksin. Biz nerden bilelim kivinin testinin pozitif çıktığını. Kulaktan dolma bilgilerle yaşıyorsunuz. Aşı test edilmiş ve güvenilir bir şeydir. Yoksa siz de ''aşıda çip var yaptırmayın'' diyen tayfadan mısın?

Madyum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Abdullah Kahveci
Aşı 12 yaşına düşerse yaptırırım büyük ihtimal. Zaten okullarda açılıyor riske atmamak gerek.

Venom35

80+ Bronze
Uzun vadede etkisini bilmiyorum ve aşı yaşı 15'e düşürülmüş sanırım ben de şu an aşı olabiliyorum (16 yaşındayım).
Açıkcası ileride ne tür etkisi olacağını bilmediğimden pek olma taraftarı değilim.
Bende bu şekilde düşünüyorum ama okullar açılırsa eğer muhtemelen mecburi olarak yaptıracağım

Talha Celik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Talha Çelik
yaptırmadım

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Olmamakta ısrarcıyım, ama zoraki yapacaklar. En iyisi randevu alıp yaptırayım diyorum. Ailemle konuşup randevu alayım da bitsin bu çile.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Olmadım Olmuycam.

NespaY

80+ Silver
Aşı yaptırdınız mı beyler ya da yaptırmadınız mı ? (sorma sebebim ne kadar kişi yaptırmış ve sizlerin düşüncelerini almak istiyorum)
ben yaptırmadım ve yaptırmıyacam da
Yaptırdım 1.dozda genel bir kol ağrısı vardı kolayca geçti ama 2.dozu olduğum zaman ateşim çıkmıştı, tüm vücudum ağrıyordu ama geçti 1-2 güne. BIONTECH

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Hakanbey
toplam 2 doz biontech

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR