bana beko derler
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Bana da sürekli dozu arttırılan bu aşının gerekliliğini göster? İlk zamanlar 1 doz yeterli denilen BioNTecH şimdi 4 doza kadar çıktı Doktorları susturuyorlar bu ülkede, susturuyorlar. Şu an Covid olanlara içirttikleri ilaçlar diğer ülkelerde kullanılmıyor çünkü bu ilaçlar ilk örnekler, denek ilaçları gibi.Bana aşıdan dolayı vefat eden birini göster.
İngiltere, İsrail ve ABD. Üç büyük örnek. Halkın %80'ini aşıladılar, maskeyi kaldırdılar. Ne oldu? Vakalar arttı, hepsi maskeye geri döndü, ölümler arttı. Yani o olmak için can attığınız aşıların, zorunlu olsun diye direttiğiniz aşıların, vurulalım da rahatlayalım dediğiniz bu aşının 3 canlı ülke örneğinde gördüğü üzere doğru düzgün koruyamaması bile aşının ne kadar gereksiz olduğunu doğruluyor.
Bak Çin'in Yuhan şehrinde 15 kişide Covid çıktı diye Yuhan'ı komple kapattılar. Türkiye böyle yapabiliyor mu? Hayır. Yine ülkeye dönüyor oklar.
Tek bir kural var, maskeni takıp sosyal mesafeye uyacaksın. Aşı olduk rahatlayalım maskeyi fırlatalım falan yok öyle.