Neler Yeni

Aşı yaptırdınız mı? Yaptıracak mısınız?

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Bana aşıdan dolayı vefat eden birini göster.
Bana da sürekli dozu arttırılan bu aşının gerekliliğini göster? İlk zamanlar 1 doz yeterli denilen BioNTecH şimdi 4 doza kadar çıktı :) Doktorları susturuyorlar bu ülkede, susturuyorlar. Şu an Covid olanlara içirttikleri ilaçlar diğer ülkelerde kullanılmıyor çünkü bu ilaçlar ilk örnekler, denek ilaçları gibi.

İngiltere, İsrail ve ABD. Üç büyük örnek. Halkın %80'ini aşıladılar, maskeyi kaldırdılar. Ne oldu? Vakalar arttı, hepsi maskeye geri döndü, ölümler arttı. Yani o olmak için can attığınız aşıların, zorunlu olsun diye direttiğiniz aşıların, vurulalım da rahatlayalım dediğiniz bu aşının 3 canlı ülke örneğinde gördüğü üzere doğru düzgün koruyamaması bile aşının ne kadar gereksiz olduğunu doğruluyor.

Bak Çin'in Yuhan şehrinde 15 kişide Covid çıktı diye Yuhan'ı komple kapattılar. Türkiye böyle yapabiliyor mu? Hayır. Yine ülkeye dönüyor oklar.

Tek bir kural var, maskeni takıp sosyal mesafeye uyacaksın. Aşı olduk rahatlayalım maskeyi fırlatalım falan yok öyle.

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
Dün yedim biontechi 15 yaşa geldiğinde. Virüs geçiren bilir ne kadar kötü gectigini o 10 günün. Bir de zaten vücudu zayıf olanlar çok kötü oluyor. Ben de kötü geçirmiştim bir daha öyle bir şey yaşamak istemem. 10 gün her tarafım ağrıyacağına gider aşımı olur 1 gün ağrısını çekerim.
E ben 15 yaşındayım vurmadılar bana

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Şehir dışındayım şu an. Yaşadığım yere dönünce yaptıracağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

E ben 15 yaşındayım vurmadılar bana
MHRS'den randevu almanız lazım. Bu saatlerde yarın'a bulursunuz muhtemelen.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Randevuluydum zaten Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi'nden.
Vurmadılar mı? Hatalılar o zaman. Tekrar randevu alın. bi' daha yaptırmazlarsa şikayet edin.
Öyle şey olur mu? Önemli bi' olay olmadığı sürece (Aşı stokunun bitmesi vs.) vurmaları lazım.

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
Vurmadılar mı? Hatalılar o zaman. Tekrar randevu alın. bi' daha yaptırmazlarsa şikayet edin.
Öyle şey olur mu? Önemli bi' olay olmadığı sürece (Aşı stokunun bitmesi vs.) vurmaları lazım.
Orada bana da gösterdi sisteme girince öncelikli sırada değil olarak görünüyorum ama 2006 doğumluyum oradaki hemşire bir kaç gün sonr gel daha sisteme düşmemiş dedi. Öyle yapacağım ben de

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Orada bana da gösterdi sisteme girince öncelikli sırada değil olarak görünüyorum ama 2006 doğumluyum oradaki hemşire bir kaç gün sonr gel daha sisteme düşmemiş dedi. Öyle yapacağım ben de
Maalesef bazen sistem sorunlu oluyor.

THEKINGBRAWL.exe

80+ Bronze
Aşı yaşı 13'e indirilsin ben de vurduracağım.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
@DOGANALPASLAN siz olacak mısınız? Hangisini olacaksınız? Neden o aşıyı tercih ettiniz?
2 doz biontech oldum çünkü şu anda hem en koruyucu olanı hem de en güvenlisi. Sayısız çalışma sayısız makale yayınlandı. Tüm yan etkileri aşırı titizlikle izlendi. Kendi yaş grubum için biontech tercih ettim.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
2 doz biontech oldum çünkü şu anda hem en koruyucu olanı hem de en güvenlisi. Sayısız çalışma sayısız makale yayınlandı. Tüm yan etkileri aşırı titizlikle izlendi. Kendi yaş grubum için biontech tercih ettim.
BioNtech isimli COVID-19 aşısının bana uygulanması nedeniyle oluşabilecek komplikasyonlardan @DOGANALPASLAN sorumludur.

şaka

şahin doğan

80+ Platinum
yaptırmadım yaptırmayacağım da

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
BioNtech isimli COVID-19 aşısının bana uygulanması nedeniyle oluşabilecek komplikasyonlardan @DOGANALPASLAN sorumludur.

şaka
Sağlıkla ilgili hiçbir uygulamada firmalar sorumluluk almıyor zaten. Bu aşı karşıtlarının sorumluluk alma meselesi çok komik geliyor bana. Basit bir parolda bilr şirket asla sorumluluk almıyor :D.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,500
Üyeler
164,684
Son üye
Saruhan37
Top Bottom