Neler Yeni

Aşı yaptırdınız mı? Yaptıracak mısınız?

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Yine bilgisizler gelmiş atmaya

4. Doz neden çıkarıldı?

2 doz sinovac+ 1 doz biontech olan bir doktor, amerikanın en büyük sempozyumundan dahi davet alsa gidemiyor. Bu gibi insanlar için isteğe bağlı 4. Doz aşısı uygulaması yapılması ne seni ne de beni ilgilendirmiyor diye düşünüyorum.

4. Doz için dünya üzerinde tek bir çalışma bile yok, ortada öneri de yok. Sadece yurtdışına gidip da 2 sinovac+ 1 biontech sınırına takılanlar için açtılar. Tabii aşı karşıtlarının tek bilgi kaynağı sosyal medya olduğu için başladılar yine dezenformasyona.
Allah rızası için okuyun biraz , öyle gelip burada bize caka satın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

4.dozu sağlık bakanlığı çıkardı bu arada
Öneri yok, uygulama var. Yurtdışında aşı pasaportu sorununa takılanlar için çıkardılar.

Techno08

80+ Gold
Gribin adı olmuş korona diğer hastalıklar nerede ? hepsinin adı olmuş korona koronadna daha tehlikeli hastalıklar var bu hastalıklar için niye korona kadar tedbir alınmadı ? 2019 da gripten ölenlerin sayısı koronadan fazla
vuhanda kanlari çinde kıvrananları görüyorduk hani şimdi nerdeler ?
hem covid testleri hiçbir zaman doğru sonuç vermez italyada bilim adamları kiviye covid testi yapıyor ve pozitif çıkıyor sen buna güveniyormusun ?
her sene bi aşı olmak zorundasın hemde tekrar coronada kapabiliyorsun ben bu işten ne anladım ?
Aşıların güvenli olması için en az 3 yıl test edilmesi gerekiyor
ve hangi aşı firması ürettiği aşı için sorumluluk alıyor hiçbir sorumluluk almadığı için ölümlerden sorumlu olmuyor ben aptalmıyım o sıvıyı vücuduma vurucam !

tamam knk

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
.
Ben vurdurdum ilk dozu.

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Göktuğ Göçer
Oldum

Squex

80+ Silver
Dün yedim biontechi 15 yaşa geldiğinde. Virüs geçiren bilir ne kadar kötü gectigini o 10 günün. Bir de zaten vücudu zayıf olanlar çok kötü oluyor. Ben de kötü geçirmiştim bir daha öyle bir şey yaşamak istemem. 10 gün her tarafım ağrıyacağına gider aşımı olur 1 gün ağrısını çekerim.

Yavuz241

80+ Bronze

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
usta yaş 13 olamıyom :peeposad: :F:

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,037
İsim
Arda
Gribin adı olmuş korona diğer hastalıklar nerede ? hepsinin adı olmuş korona koronadna daha tehlikeli hastalıklar var bu hastalıklar için niye korona kadar tedbir alınmadı ? 2019 da gripten ölenlerin sayısı koronadan fazla
vuhanda kanlari çinde kıvrananları görüyorduk hani şimdi nerdeler ?
hem covid testleri hiçbir zaman doğru sonuç vermez italyada bilim adamları kiviye covid testi yapıyor ve pozitif çıkıyor sen buna güveniyormusun ?
her sene bi aşı olmak zorundasın hemde tekrar coronada kapabiliyorsun ben bu işten ne anladım ?
Aşıların güvenli olması için en az 3 yıl test edilmesi gerekiyor
ve hangi aşı firması ürettiği aşı için sorumluluk alıyor hiçbir sorumluluk almadığı için ölümlerden sorumlu olmuyor ben aptalmıyım o sıvıyı vücuduma vurucam !
Eğer araştırmış olsaydın bu şekilde " ben aptalmıyım o sıvıyı vücuduma vurucam" demezdin. Bir süre sonra vücuduna verilen sıvı yok olup gidiyor.
Size konu olarak atmıyorum anlayacağınızı düşünmediğim için bu videoyu izleyin sorularınızın cevabını alacaksınız.

UcryXc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Göktunç
Yaptırmadım nedense olmak istemiyorum seçilmiş kişilik moruuqq hawwliii

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular