Öneri yok, uygulama var. Yurtdışında aşı pasaportu sorununa takılanlar için çıkardılar.4.dozu sağlık bakanlığı çıkardı bu arada
Gribin adı olmuş korona diğer hastalıklar nerede ? hepsinin adı olmuş korona koronadna daha tehlikeli hastalıklar var bu hastalıklar için niye korona kadar tedbir alınmadı ? 2019 da gripten ölenlerin sayısı koronadan fazla
vuhanda kanlari çinde kıvrananları görüyorduk hani şimdi nerdeler ?
hem covid testleri hiçbir zaman doğru sonuç vermez italyada bilim adamları kiviye covid testi yapıyor ve pozitif çıkıyor sen buna güveniyormusun ?
her sene bi aşı olmak zorundasın hemde tekrar coronada kapabiliyorsun ben bu işten ne anladım ?
Aşıların güvenli olması için en az 3 yıl test edilmesi gerekiyor
ve hangi aşı firması ürettiği aşı için sorumluluk alıyor hiçbir sorumluluk almadığı için ölümlerden sorumlu olmuyor ben aptalmıyım o sıvıyı vücuduma vurucam !
Evet gösteremedin tahmin etmiştim. Asıl aşı olmayarak ölüyoruz.
Eğer araştırmış olsaydın bu şekilde " ben aptalmıyım o sıvıyı vücuduma vurucam" demezdin. Bir süre sonra vücuduna verilen sıvı yok olup gidiyor.Gribin adı olmuş korona diğer hastalıklar nerede ? hepsinin adı olmuş korona koronadna daha tehlikeli hastalıklar var bu hastalıklar için niye korona kadar tedbir alınmadı ? 2019 da gripten ölenlerin sayısı koronadan fazla
vuhanda kanlari çinde kıvrananları görüyorduk hani şimdi nerdeler ?
hem covid testleri hiçbir zaman doğru sonuç vermez italyada bilim adamları kiviye covid testi yapıyor ve pozitif çıkıyor sen buna güveniyormusun ?
her sene bi aşı olmak zorundasın hemde tekrar coronada kapabiliyorsun ben bu işten ne anladım ?
Aşıların güvenli olması için en az 3 yıl test edilmesi gerekiyor
ve hangi aşı firması ürettiği aşı için sorumluluk alıyor hiçbir sorumluluk almadığı için ölümlerden sorumlu olmuyor ben aptalmıyım o sıvıyı vücuduma vurucam !