Neler Yeni

Aşı yaptırdınız mı? Yaptıracak mısınız?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
@DOGANALPASLAN BioNtech'in güvenli olduğunu yazan makaleleri maddeler halinde sıralanmış bir konu açar mısınız?

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
@DOGANALPASLAN BioNtech'in güvenli olduğunu yazan makaleleri maddeler halinde sıralanmış bir konu açar mısınız?
Aşırı zor, çünkü hiç olmadığım kadar doluyum. Profilime girdiğinde göreceksin. Virusfantom var instada o sayfada cidden muazzam bilgiler paylaşılıyor bakabilirsin brom.

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
painkiller - ağrı kesici - ızdırap dindirici
Koronaya da yakalandım, 2 doz aşımı da oldum. Antikor manyağı oldum diyebilirim:) Bu lanet hastalık umarım kimseye uğramaz o kadar diyeyim size. Hala saçma sapan hurafelere inanıp aşı olmayan varsa akıl sağlığında sorun ararım o kişilerin, o kadar diyeyim size.

Aşı karşıtları = düz dünyacılar ;)

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,128
İsim
Turuncu Keskin
Aşının içinde çip var heheh, aşı olmuycam heheh, koyun muyum ben heheh . Pandemi döneminde grip dahi olmadım ama gidip paşalar gibi 2 dozu da oldum, kimsenin hakkına girmeye gerek yok. Yıllarını bu işe vermiş insanlardan, bilmem kaç yıl okuyup bilgi sahibi insanlardan daha bilgilisiniz, haklısınız.

şahin doğan

80+ Platinum
Aşının içinde çip var heheh, aşı olmuycam heheh, koyun muyum ben heheh . Pandemi döneminde grip dahi olmadım ama gidip paşalar gibi 2 dozu da oldum, kimsenin hakkına girmeye gerek yok. Yıllarını bu işe vermiş insanlardan, bilmem kaç yıl okuyup bilgi sahibi insanlardan daha bilgilisiniz, haklısınız.
aşı olmayı düşünmeyen herkes dediğin gibi düşünmüyor bende aşı olmadım olmayı da düşünmüyorum allah'a şükür koronaya yakalanmadım aşı olanların üzerinden en az 3 yıl geçmediği sürece de %100 aşı olacağımı düşünmüyorum

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,128
İsim
Turuncu Keskin
aşı olmayı düşünmeyen herkes dediğin gibi düşünmüyor bende aşı olmadım olmayı da düşünmüyorum allah'a şükür koronaya yakalanmadım aşı olanların üzerinden en az 3 yıl geçmediği sürece de %100 aşı olacağımı düşünmüyorum
Sağlık sektöründe kullandığınız her şeyin yan etkisi var. Siz %100 bir şeyler bekliyorsunuz ama imkansız. Kullandığımız ağrı kesicinin dahi yan etkileri var.

şahin doğan

80+ Platinum
Sağlık sektöründe kullandığınız her şeyin yan etkisi var. Siz %100 bir şeyler bekliyorsunuz ama imkansız. Kullandığımız ağrı kesicinin dahi yan etkileri var.
evet ağrı kesicinin bile yan etkisi olduğu yerde aşıda yan etki olmaz mı ? bunları gözetlemek lazım ve bu süre yıllar içinde olur bunu görmeden kendimi riske atmayı düşünmüyorum aşı olanlar korona olmuyor diye bir şey yok zaten sadece daha az etki ile atlatıyorlar

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Doluyum hocam bugünlerde, düğün arefesindeyiz.
Ben "aşı karşıtlarını görünce çok doldum elim ayağım titriyor konu açamam" şeklinde anladım
Mesaj otomatik birleştirildi:

@DOGANALPASLAN profilime bak dediniz de da profil mi insta mı

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
10 tane biyoloji sorusu sorsam bilemeyecek adamlar kenar köşe dandik sitelerin haberlerine inanarak aşı yorumu yapıyor,olan ölüyor diyor ...
Yaptırma zaten bu kafa ile ,doğal seçilim ile yok olmak senin tercihin.
Siz kim aşı hakkında yorum yapmak kim...

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,128
İsim
Turuncu Keskin
evet ağrı kesicinin bile yan etkisi olduğu yerde aşıda yan etki olmaz mı ? bunları gözetlemek lazım ve bu süre yıllar içinde olur bunu görmeden kendimi riske atmayı düşünmüyorum aşı olanlar korona olmuyor diye bir şey yok zaten sadece daha az etki ile atlatıyorlar
Daha az etki ile atlatlamasından ziyade, hızlı sonuç verdiği için bulaştırma riskinde düşüyor. Kendini düşündüğün kadar, çevrede ki insanları da düşünmen gerekiyor. Aşı hemen gelmiş bir şey değil zaten, 1. Yılın sonlarına doğru gelmiş bir şey.İlla test edilip belli bir süre içinde etkisine bakılmıştır. Şu an korona olup ölenlerin çoğu aşısız
bu değerlere de bakmak gerekiyor. Uzun vade de aşının ne getireceğini bilmiyorum ama ekstra bir sıkıntı yaşayacağını da düşünmüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,962
Üyeler
161,531
Son üye
AkselSYD
Top Bottom