@DOGANALPASLAN BioNtech'in güvenli olduğunu yazan makaleleri maddeler halinde sıralanmış bir konu açar mısınız?
Aşırı zor, çünkü hiç olmadığım kadar doluyum. Profilime girdiğinde göreceksin. Virusfantom var instada o sayfada cidden muazzam bilgiler paylaşılıyor bakabilirsin brom.@DOGANALPASLAN BioNtech'in güvenli olduğunu yazan makaleleri maddeler halinde sıralanmış bir konu açar mısınız?
Türkçe meali?Aşırı zor, çünkü hiç olmadığım kadar
Doluyum hocam bugünlerde, düğün arefesindeyiz.Türkçe meali?
aşı olmayı düşünmeyen herkes dediğin gibi düşünmüyor bende aşı olmadım olmayı da düşünmüyorum allah'a şükür koronaya yakalanmadım aşı olanların üzerinden en az 3 yıl geçmediği sürece de %100 aşı olacağımı düşünmüyorumAşının içinde çip var heheh, aşı olmuycam heheh, koyun muyum ben heheh . Pandemi döneminde grip dahi olmadım ama gidip paşalar gibi 2 dozu da oldum, kimsenin hakkına girmeye gerek yok. Yıllarını bu işe vermiş insanlardan, bilmem kaç yıl okuyup bilgi sahibi insanlardan daha bilgilisiniz, haklısınız.
Sağlık sektöründe kullandığınız her şeyin yan etkisi var. Siz %100 bir şeyler bekliyorsunuz ama imkansız. Kullandığımız ağrı kesicinin dahi yan etkileri var.aşı olmayı düşünmeyen herkes dediğin gibi düşünmüyor bende aşı olmadım olmayı da düşünmüyorum allah'a şükür koronaya yakalanmadım aşı olanların üzerinden en az 3 yıl geçmediği sürece de %100 aşı olacağımı düşünmüyorum
evet ağrı kesicinin bile yan etkisi olduğu yerde aşıda yan etki olmaz mı ? bunları gözetlemek lazım ve bu süre yıllar içinde olur bunu görmeden kendimi riske atmayı düşünmüyorum aşı olanlar korona olmuyor diye bir şey yok zaten sadece daha az etki ile atlatıyorlarSağlık sektöründe kullandığınız her şeyin yan etkisi var. Siz %100 bir şeyler bekliyorsunuz ama imkansız. Kullandığımız ağrı kesicinin dahi yan etkileri var.
Ben "aşı karşıtlarını görünce çok doldum elim ayağım titriyor konu açamam" şeklinde anladımDoluyum hocam bugünlerde, düğün arefesindeyiz.
Daha az etki ile atlatlamasından ziyade, hızlı sonuç verdiği için bulaştırma riskinde düşüyor. Kendini düşündüğün kadar, çevrede ki insanları da düşünmen gerekiyor. Aşı hemen gelmiş bir şey değil zaten, 1. Yılın sonlarına doğru gelmiş bir şey.İlla test edilip belli bir süre içinde etkisine bakılmıştır. Şu an korona olup ölenlerin çoğu aşısızevet ağrı kesicinin bile yan etkisi olduğu yerde aşıda yan etki olmaz mı ? bunları gözetlemek lazım ve bu süre yıllar içinde olur bunu görmeden kendimi riske atmayı düşünmüyorum aşı olanlar korona olmuyor diye bir şey yok zaten sadece daha az etki ile atlatıyorlar