Neler Yeni

Aşı yaptırdınız mı? Yaptıracak mısınız?

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
Arkadaşlar dün randevu alınıyordu ama bungün randevu alınmıyor. Dün randevu aldım bu sabaha gene de aşı olamadım 15 yaş için.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Ben "aşı karşıtlarını görünce çok doldum elim ayağım titriyor konu açamam" şeklinde anladım
Mesaj otomatik birleştirildi:

@DOGANALPASLAN profilime bak dediniz de da profil mi insta mı
Hayır o değil. Düğün arefesindeyim pek vaktim olmuyor.

şahin doğan

80+ Platinum
Daha az etki ile atlatlamasından ziyade, hızlı sonuç verdiği için bulaştırma riskinde düşüyor. Kendini düşündüğün kadar, çevrede ki insanları da düşünmen gerekiyor. Aşı hemen gelmiş bir şey değil zaten, 1. Yılın sonlarına doğru gelmiş bir şey.İlla test edilip belli bir süre içinde etkisine bakılmıştır. Şu an korona olup ölenlerin çoğu aşısız
bu değerlere bakmak gerekiyor. Uzun vade de aşının ne getireceğini bilmiyorum ama ekstra bir sıkıntı yaşayacağını da düşünmüyorum.
aşı test edilip piyasaya sürülmedi aşının test edilmesi için gönüllü vatandaşlar oldu bu durumda aşıyı kendilerinin de bilmedikleri şekilde piyasaya sürdüler

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,809
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Aşı yaptırdınız mı beyler ya da yaptırmadınız mı ? (sorma sebebim ne kadar kişi yaptırmış ve sizlerin düşüncelerini almak istiyorum)
ben yaptırmadım ve yaptırmıyacam da
Yaptırmadım, yaptırmayacağım.
Okul da zorunlu tutsalar bile sınıfta kalıp, seneye devam edeceğim eğitim hayatıma.

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Hergün farklı farklı yerlerden Fast food yiyen dinozorlar toplanmış "aşıya güvenmiyorum" diyor. Aynen.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,795
İsim
emirhan
İğne korkum var da ben sinovac vurdurmayı istiyorum ne yapabilirim olur iken yaş 15

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
Hangi ayda doğdun? Eğer ağustostan sonraki aylardan birinde dogduysan olamazsın. Mhrsden randevu alabiliyor musun? Olmadı 183ü ara oradan dene randevuyu.
6 Mart. Randevu aldım gittim yapmadılar. Mhrs'yi arayınca canlı bir insan çıkıyor mu? Ona göre bir sorayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İğne korkum var da ben sinovac vurdurmayı istiyorum ne yapabilirim olur iken yaş 15
Gözünü sık ama sakın kolunu sıkma ilaç tam girmez 2. Kez olursun

şahin doğan

80+ Platinum

Squex

80+ Silver
6 Mart. Randevu aldım gittim yapmadılar. Mhrs'yi arayınca canlı bir insan çıkıyor mu? Ona göre bir sorayım.
Tam bilmiyorum ama hastanede yaşlılar mhrsyi kullanması zor olduğu için 183 arasınlar diyordu, herhalde canlı biriyle konuşuyorsun 183de. Ara bence. Olabilmen lazım aşıyı.

şahin doğan

80+ Platinum
aşı iğneleri çok ince diye biliyorum acı yaratmıyor vurulduktan sonra kolun ağrıyor sadece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,700
Üyeler
167,697
Son üye
clausx33
Top Bottom