Neler Yeni

Aşık olduğum kızı nasıl unutabilrim

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,611
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Oyunda sarmıyor en son asetto corsa rs6 300km+ kerosene açıp oynuyordum artık oda sarmıyor şimdi gerçek araba ile yapmayı düşünüyorum...
Ozaman cevap belli . Ya boş vakitlerinde sosyal olacaksın yada dizi-film -kitap-cizgiroman vs. Boş kalmazsan hicbirsey düşünmeye fırsatın da olmaz

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,611
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Emir
Elin ayağına dolaşıyorsa şansını dene bir .
İlla unutmak zorunda değilsin.
Knk bi storymi atsam acaba cevap veririmi takip ettiklerine baktım hiç erkek yok yani erkek arkadaşı yok demek oluyor dimi (1-2 tane var onlarda bizim siniftan)

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,611
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Knk bi storymi atsam acaba cevap veririmi takip ettiklerine baktım hiç erkek yok yani erkek arkadaşı yok demek oluyor dimi (1-2 tane var onlarda bizim siniftan)
İstek attıysa bi merhaba yaz . Sohbet açmaya çalış. Belki yolunu bulursun .

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Emir
İstek attıysa bi merhaba yaz . Sohbet açmaya çalış. Belki yolunu bulursun .
Ben ilk onun arkadaşı ile konusmayi düşünüyorum sevgilisi vs. Varmı diye benim aklıma takılan şey acaba o arkadasa sorduğumda tersleme gibi bişey yaparmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben ilk onun arkadaşı ile konusmayi düşünüyorum sevgilisi vs. Varmı diye benim aklıma takılan şey acaba o arkadasa sorduğumda tersleme gibi bişey yaparmı
Bu arada o onun kankasi gibi bişey

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,611
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ

Bu arada o onun kankasi gibi bişey
İsteği rastgele atmadiysa. Tersleyecegini sanmıyorum. Dediğin gibi arkadaşını tanıyorsan önce bilgi almak da önemlidir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Emir
İsteği rastgele atmadiysa. Tersleyecegini sanmıyorum. Dediğin gibi arkadaşını tanıyorsan önce bilgi almak da önemlidir.
Aynen ilk bilgi alacağım sevgilsiis vs. Varmı diye yok filan derse nelerden hoşlandığını nasıl açılacağımı filan yardım eder umarım

Peki acaba ona bilgi aktarimi yaparmı yani bildiğin ifşa eder mi?

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,611
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Aynen ilk bilgi alacağım sevgilsiis vs. Varmı diye yok filan derse nelerden hoşlandığını nasıl açılacağımı filan yardım eder umarım

Peki acaba ona bilgi aktarimi yaparmı yani bildiğin ifşa eder mi?
Valla hocam yakınlık derecesine bağlı. O ihtimali de düşün. Şansını dene bir . Sonunu düşünen kahraman olamaz demişler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Emir
Valla hocam yakınlık derecesine bağlı. O ihtimali de düşün. Şansını dene bir . Sonunu düşünen kahraman olamaz demişler.
Onunla çok yakın benimlede eh işte ama o arkadaş tam sır tutacak birisine benziyor o yüzden en başta derim aramızda kalıcak diye sonra anlatırım

Top Bottom