Kardeşim hani ilk olunca anlaşılıyor ya? Ben ondan mı bahsediyorum?3 aylıkken veren 1 yıllığa harbi harbi verir gibi duruyor sadece matematik
Kardeşim şu yazıyı doğru düzgün okuyun. Ben bu kızdan önce bir şey yaşamadım hiç ondan dolayı huzursuz hissediyordum. Kızı bırakacak değilim sadece benim gibi olanlar varsa fikrini beyan etsin diye.Sanki kendin temiz birisin de kizin onceki hayatini sorguluyorsun
evet evet çok fazla rahatsız ediciler, namuslu olsa bende okeyimKendi namuslu biri olsa tamam diyecegim de hem kizin bekaretini aliyor hem de kiza laf ediyor.
modlar afkBunu niye buraya yazarsın ki teknoloji forumunda iyice yarrak yarrak konular var
haklı olanlara ceza vermiyolar hocam galiba bi eleman çok ama çok haklı bi şekilde sövmüştü ve ceza yememiştimodlar afk
buna uyarı veya ceza verilmez abdullah abi bile gülüyordur feci iyi geldimodlar afk
Yok hocam yerinde küfür edince bişey olmuyo zaten arkadaş da güzelce haketti.modlar afk
Banane sevgilinin bekaretinden a*k oğluArkadaşlar şu an 3 aylık bir ilişkim var. Kız benim ilk sevgilim ben kızın ikinci sevgilisiyim. Bundan önce 1 yıllık bir ilişkisi oldu ve bu ilişkide çoğu şeyi yaşamışlar bekaret ve anal hariç. Ben çok aşığım o da bana çok aşık biliyorum. Bu kız bana bekaretini verdi ama benden önce yaşadıkları huzursuz ediyor. Nasıl desem böyle benden önce biriyle cinsellik yaşamış olması içimde bir volkan oluşturuyor. Yani tamam bekaretini korumuş bana vermiş ama ne bileyim huzursuz oluyorum. Bu duygudan nasıl kurtulurum?
Sevgilisi oldu patlakBanane sevgilinin bekaretinden a*k oğlu
-daha ne istiyon Günümüzde cinsel ilişkiye girmemiş kız neredeyse yok gibi, %1’lik bir kesimdir en fazla. Maalesef durum bu.Arkadaşlar şu an 3 aylık bir ilişkim var. Kız benim ilk sevgilim ben kızın ikinci sevgilisiyim. Bundan önce 1 yıllık bir ilişkisi oldu ve bu ilişkide çoğu şeyi yaşamışlar bekaret ve anal hariç. Ben çok aşığım o da bana çok aşık biliyorum. Bu kız bana bekaretini verdi ama benden önce yaşadıkları huzursuz ediyor. Nasıl desem böyle benden önce biriyle cinsellik yaşamış olması içimde bir volkan oluşturuyor. Yani tamam bekaretini korumuş bana vermiş ama ne bileyim huzursuz oluyorum. Bu duygudan nasıl kurtulurum?