En güzel vandal olarak gözükse bile en çabuk sıkılan skin kendisi öner miyorumbukadar.
Yağmacı vandal varsa bence yeterli. Ben ejder almıştım, sonra gece pazarına yağmacı düştü kaptım. Şimdi elimde 2 vandal skini öyle bakışıyoruz .d Tabii istersen birden fazla skinin olabilir ama bence bir tık gereksiz masraf, onun yerine sevdiğin başka bir silaha güzel skin alırsın, mesela phantomda yoksa ona alırsın.hesapta yağmacı vandal + 3.6k vp var asil 2.0 phanthom bekliyordum
kanka 1 buçuk aydır asil 2.0 phanthom bekliyorum yağmacı phanthom geldi gene almadım inadınaYağmacı vandal varsa bence yeterli. Ben ejder almıştım, sonra gece pazarına yağmacı düştü kaptım. Şimdi elimde 2 vandal skini öyle bakışıyoruz .d Tabii istersen birden fazla skinin olabilir ama bence bir tık gereksiz masraf, onun yerine sevdiğin başka bir silaha güzel skin alırsın, mesela phantomda yoksa ona alırsın.
Seviyorsan onu bekle bence, yağmacıdan sıkıldım dersen tabii senin bileceğin iş. Beklemekten zarar gelmez yani.kanka 1 buçuk aydır asil 2.0 phanthom bekliyorum yağmacı phanthom geldi gene almadım inadına
Asil phanthom vandal gibi ses çıkrıyor anomali daha iyi bencehesapta yağmacı vandal + 3.6k vp var asil 2.0 phanthom bekliyordum
Alinirbukadar.