Asil Vandal alınır mı??

Dark27

80+
Reaksiyon skoru
83
bukadar.

Alınır bence en sevdiğim Vandal skinlerinden. Parası sıkıntı değilse alınır.

hesapta yağmacı vandal + 3.6k vp var asil 2.0 phanthom bekliyordum
Yağmacı vandal varsa bence yeterli. Ben ejder almıştım, sonra gece pazarına yağmacı düştü kaptım. Şimdi elimde 2 vandal skini öyle bakışıyoruz .d Tabii istersen birden fazla skinin olabilir ama bence bir tık gereksiz masraf, onun yerine sevdiğin başka bir silaha güzel skin alırsın, mesela phantomda yoksa ona alırsın.

Yağmacı vandal varsa bence yeterli. Ben ejder almıştım, sonra gece pazarına yağmacı düştü kaptım. Şimdi elimde 2 vandal skini öyle bakışıyoruz .d Tabii istersen birden fazla skinin olabilir ama bence bir tık gereksiz masraf, onun yerine sevdiğin başka bir silaha güzel skin alırsın, mesela phantomda yoksa ona alırsın.
kanka 1 buçuk aydır asil 2.0 phanthom bekliyorum yağmacı phanthom geldi gene almadım inadına

Bende asil vandalı almıştım ama bi süre sonra çok fazla sıkılmaya başladım. Şuan iyon vandal kullanıyorum hissiyatı vs. çok iyi onu da bi düşün derim.

kanka 1 buçuk aydır asil 2.0 phanthom bekliyorum yağmacı phanthom geldi gene almadım inadına
Seviyorsan onu bekle bence, yağmacıdan sıkıldım dersen tabii senin bileceğin iş. Beklemekten zarar gelmez yani.

asil cok yaygın her el karsılasılıyor neredeyse. Ben olsam ısık muhafızı alırdım hem daha güzel ve nadir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,227
Üyeler
183,808
Son üye
random987
Geri