Neler Yeni

Aşırı Dikkat Bozukluğu

1Abyss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Talha Durdu
11. sınıfım kendimi geliştirmek istiyorum ancak 30 dkaika dahi hiç kalkmadan ders çalışamıyorum yada film izlerken bile elim telefona gidiyor oyun oynarken 3 snaiyelik aralıklarda dahi video izliyorum otobuslerde telefon okulda telefon orda telefon burda telefon birde takmışım kulaklığı toplumun sağır bireyleri gibiyim. anlamıyorum nasıl çözeceğim ben bunu insta ve tiktokta sildim halbuki 3 aydır kullanmıyorum.

CharlesPolat

80+ Bronze
11. sınıfım kendimi geliştirmek istiyorum ancak 30 dkaika dahi hiç kalkmadan ders çalışamıyorum yada film izlerken bile elim telefona gidiyor oyun oynarken 3 snaiyelik aralıklarda dahi video izliyorum otobuslerde telefon okulda telefon orda telefon burda telefon birde takmışım kulaklığı toplumun sağır bireyleri gibiyim. anlamıyorum nasıl çözeceğim ben bunu insta ve tiktokta sildim halbuki 3 aydır kullanmıyorum.
Telefona gün içinde bakma süreni azalt hocam

Rulep

80+ Gold
Ney izliyorsun o zaman telefonun inernetini kapat ve işin bitesiye açma

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Görkem çetinkaya
Ney izliyorsun o zaman telefonun inernetini kapat ve işin bitesiye açma
SAdece isini yaparken kapatmasi yetmez. Adam zaten is yapamadigi icin soruyor. Telefon sureni ciddi anlamda dusurmen gerek
Mesaj otomatik birleştirildi:

SAdece isini yaparken kapatmasi yetmez. Adam zaten is yapamadigi icin soruyor. Telefon sureni ciddi anlamda dusurmen gerek
Telefon dedigim mavi isik olan hersey

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Eren
hocam benimde telefonda günlük ekran sürem 1 saat falan fakat bilgisayarda çok takılıyorum ve benimde sizin yaşadığınız sorunun hafifletilmiş hali var.

Top Bottom