Aşırı Gerçekçi Oyun

Reaksiyon skoru
56
Şu an Mithrain Escape From Tarkov adlı oyunu oynuyor ve hayatımda gördüğüm en gerçekçi ve detaylı oyun. Ama tam olarak amacı anlamadım.

Bence berbat abi ya

Ben özellikle geceleri izlerdim çok eğlenceli oyunu kısaca şöyle anlatayım:
Kendi envanteriniz ile oyuna başlıyorsunuz bir süre sınırı var süre bitmeden loot yapıp belirlenen çıkış noktalarından çıkmaya çalışıyorsunuz. Eğer ölürseniz poach kısmı hariç tüm loot oyunda kalıyor ve envanteriniz azalıyor eğer düzgün loot yapıp çıkmayı başarırsanız ürünleri satıp para kazanabiliyorsunuz. Oyunda bu anlattığım pmc mod bir de scav mod var onda da oyun size envanteriniz dışından rasgtele bir set veriyor ve oyuna giriyorsunuz çıktığınızda üzerinizdeki her şey sizde kalıyor. Zevk alarak izliyodum. Güzel oyun.

Ben özellikle geceleri izlerdim çok eğlenceli oyunu kısaca şöyle anlatayım:
Kendi envanteriniz ile oyuna başlıyorsunuz bir süre sınırı var süre bitmeden loot yapıp belirlenen çıkış noktalarından çıkmaya çalışıyorsunuz. Eğer ölürseniz poach kısmı hariç tüm loot oyunda kalıyor ve envanteriniz azalıyor eğer düzgün loot yapıp çıkmayı başarırsanız ürünleri satıp para kazanabiliyorsunuz. Oyunda bu anlattığım pmc mod bir de scav mod var onda da oyun size envanteriniz dışından rasgtele bir set veriyor ve oyuna giriyorsunuz çıktığınızda üzerinizdeki her şey sizde kalıyor. Zevk alarak izliyodum. Güzel oyun.
Evet izledikçe zevk almaya başladım. Artık uyumalıyım ama sardı...

Ben oyunun amacını anlayamdım genelde hayata kalma oyunlarını çok severim. Ama anlayamadım tam. Biraz daha izleyim.

Amacını bir daha açıklarmısın daha açık para kazanma kelimesi gördüm orda :D
Post automatically merged:

Oyun güzel fakat çok pahalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,822
Üyeler
190,982
Son üye
Crash666
Geri