Çözüldü✓ Aşırı kararsız kaldım mikrofon mu mikrofonlu kulaklık mı

Karacabey

80+ Silver
Reaksiyon skoru
799
Arkadaşlar normal kulaklığım var soundcare life 2 neo. Bunu müzik için almıştım 7.1 desteği yok. 7.1 çok mu önemli ?Mikrofon için kulaklıklı mikrofon mu almam lazım yoksa mikrofonlu kulaklık mı? Twitch yayını için beni başta hangisi idare eder masa mikrofonu mu kulaklıklo mikrofon mu ? İki ürünü de aşağıya bırakıyorum

7.1 Çok güzel sistem ya hocam Tavsiye Ederim.

attığın mikrofonun kalitesi çok yetersiz kalır ve yer kaplar attığın kulaklığı almak daha mantıklı

Kulaklık alın, bende zamanında böyle arada kalmıştım ve o zaman fiyatı 600tl olan mikrofonlu bir kulaklık almıştım.

Kulaklık alın, bende zamanında böyle arada kalmıştım ve o zaman fiyatı 600tl olan mikrofonlu bir kulaklık almıştım.
Kukaklığın nedir kardeşim

Merhaba,
Öncelikle bahse konu donanımı hangi amaçla kullanacağınız önemli. Yayın için kullanacaksanız masa üstü mikrofon öneririm. Ses sizi izleyenlere daha kaliteli ve anlaşılır biçimde gider. Kulaklıklarda 7.1 desteği tabikide önemli. Sadece oyun için alıyorsanız mikrofonu olan bir kulaklık almanızı öneririm. Daha önce DA'da paylaşılan Gamepower Fujin 7.1 kulaklığı öneririm. Ses düzeyi tatmin edici ve mikrofonu gayet güzel.

Saygılarımla...

Merhaba,
Öncelikle bahse konu donanımı hangi amaçla kullanacağınız önemli. Yayın için kullanacaksanız masa üstü mikrofon öneririm. Ses sizi izleyenlere daha kaliteli ve anlaşılır biçimde gider. Kulaklıklarda 7.1 desteği tabikide önemli. Sadece oyun için alıyorsanız mikrofonu olan bir kulaklık almanızı öneririm. Daha önce DA'da paylaşılan Gamepower Fujin 7.1 kulaklığı öneririm. Ses düzeyi tatmin edici ve mikrofonu gayet güzel.

Saygılarımla...
Teşekkürler kardeşim. Anladığım kadarıyla ikiside gerekli. Sanırım ikisinide alacağım

7.1 onemi yok kaliteli mikrofon yeterli olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,805
Üyeler
184,055
Son üye
Ahmet2677
Geri