Neler Yeni

Yardım Aşırı Kararsızım Sizce Hangi Monitör?

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Mert
Kötü olmuş ben benq aldım hem ışık sızması vardı hem pxel 1 günde değişti amazon tarafından
Amazon kalitesi tartışılmaz ürünün sonuna kdar arkasında

AsesuyNo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Talha AYDIN
Asus monitörü 15 20 gün önce aldım kullanıyorum bi sıkıntısını görmedim. Va panellerde ghosting oluyo diyolar ama ben hissetmedim. Ghosting testi yaptığımda ghosting belli oluyo ama oyun oynarken vs. ben hissetmedim. Görüntü olarak memnunum.
Bir de şöyle bir şey okudum forumlarda ucuz ips alacağına o fiyata VA panel al demişlerdi. Ucuz IPS de ışık sızması yaşarsın diyolar.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,190
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Aralarında LG

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Ömer Keskin
Çoğu firma panellerini LG’den alır. Kendileri montajını yapar kendi markasını basar satar. Panele önem veriyorsanız bütçenize göre LG monitörlere yönelin. Asus’ta paneli LG’den alıyor.

Cofffee

80+
Çoğu firma panellerini LG’den alır. Kendileri montajını yapar kendi markasını basar satar. Panele önem veriyorsanız bütçenize göre LG monitörlere yönelin. Asus’ta paneli LG’den alıyor.
Adam haklı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yüksek ışık olmadığı sürece sorun olacağını sanmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim ekranımın parlaklık seviyesi 400 cd/m ekranım parlaklığı otomatik ayarlıyor ve öğlen saatleri hariç bir çok zamanda orta seviyede duruyor
yani genel olarak 250 cd/m parlaklık yeterli olur diye düşünüyorum

Son düzenleme:

Bakiki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Baki Değirmenci
tamam ozaman bu son attıgınız asus modelini alıyorum yorunlarda bazı sorunlar oldugunu söylüyorlar ama iade ediliyormuş o yüzden bakalım tabii ki insallah cıkmaz da.

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
Öncelikle ekran kartım rtx 2060 olduğu icin monitörümde g-sync veya adaptive sync olması lazım diye biliyorum ama şu konuda bilgim yok: acaba her freesync olan monitörde g-sync açabiliyor muyum. Çünkü mesela Asus olan monitörde adaptive sync teknolojisi var ama LG'de sadece freesync var.

Bu monitörün avantajları genel olarak 165 hz olması ve adaptive sync kullanarak gsync uyumlu hale gelmesi
Dezavantajları ise panel tipinin VA olması

Bu monitörün avantajları ise IPS panele sahip olması

Daha teknik farklar için ise buraya bi karşılaştırma bırakıyorum. Benden daha iyi bilenler lütfen yardım edebilirse sevinirim. Bu karşılaştırmadan bile çok bişey anlamayacak kadar bilgisizim bu konuda o yüzden anlayışlı olmanızı rica ediyorum

Lg diyorum ıps'den dolayı. 165 Hz ile 144Hz arasında devasa fark yok.

Top Bottom