Neler Yeni

Aşırı kasma ve donma sorunu

huurraa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kerem
PC yi açtıktan sonra şifre girme yeri geliyor şifre yi giriyorum ve 5 ila 10 dakika bekletiyor açılması çok uzun sürüyor ve açıldıktan sonra da kasmalar oluyor mesela temp dosyalarını temizliyim dedim belki kasma geçer diye ama dosyalarda bile kasti silemedim ve pcyi yeniden başlattım çok kasıyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,589
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
PC yi açtıktan sonra şifre girme yeri geliyor şifre yi giriyorum ve 5 ila 10 dakika bekletiyor açılması çok uzun sürüyor ve açıldıktan sonra da kasmalar oluyor mesela temp dosyalarını temizliyim dedim belki kasma geçer diye ama dosyalarda bile kasti silemedim ve pcyi yeniden başlattım çok kasıyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Sistem özelliklerinizi yazabilir misiniz? Ayrıca Windows'un uzun sürede açılması da SSD'ye geçmeniz gerektiğinin bir göstergesi.

huurraa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kerem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistem özelliklerinizi yazabilir misiniz? Ayrıca Windows'un uzun sürede açılması da SSD'ye geçmeniz gerektiğinin bir göstergesi.
Ssdm var ama Windows u içine kuramadım ( Nvidia geforce GT 630 Intel i5 3470 ram 8 GB Windows 10 )

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Sıcaklık değerlerinizi kontrol ettiniz mi?
Windows'u SSD'nin içine kurmanız önemlidir. İmkanınız varsa Windows'u SSD içine kurmanızı öneririm.

huurraa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kerem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
JetClean programını deneyin otomatik olarak bütün gereksiz dosyaları siliyor benim işime yaramıştı

Teşekkürler deniycegim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sıcaklık değerlerinizi kontrol ettiniz mi?
Windows'u SSD'nin içine kurmanız önemlidir. İmkanınız varsa Windows'u SSD içine kurmanızı öneriri

Teşekkürler deniycegim
Teşekkürler deniycegim
Onu bilmiyorum iste nasıl kuracağımi videolardan da yapamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,034
Üyeler