Neler Yeni

Aşırı küfürlü 1. sınıf öğrencileri

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Özel okul bu eğitimi gerçekten iyi din eğitimide dahil ama bu konuda çok ilgisizler.
Eğitimi iyi olan okulda küfürün k si bile duyulmaz. Din eğitimi de iyi dediğin okulda küfürbaz çocuklar yetişiyor. Bence acilen değiştirin okulu.

Umut0526

80+ Silver
Ben o yaşta daha telefon oyunlarını bilmiyordum. Gerçekten.

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
"Yapar bunlar çocuktur" lafı her şeyi özetliyor zaten, çocuk yaşta kendilerine keko ekibi kurup, hırsızlık yapanlara da aynılarını diyorlar sonra ne oluyor salıyorlar ee ne oluyor ? yine hırsızlığa devam ediyorlar, yurtdışında ise ailelerinden alıp ıslah evlerine götürüyorlar, kısaca ailelerinin sorumsuzluğu.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Kardeşim 1. sınıfa gidiyor ve sabah yanına gittim online derste tenefüstelerdi.
Genelde dersden çıkmayıp şarkı açıyorlardı ama bu sefer derste birbirlerine aşırı derecede ağır hakaret ediyorlardı.
Bugün sabah başladı küfürbazlıkları kardeşimde öğrenmiş çok çok ağır küfürleri yanlış bir şey olduğunu anında öğrendi.
Anneleri "Yapar bunlar çocuktur" diyorlar deli olucam şikayet ettim okulu aradım bakarız gibi bir şey demişlerdi tam hatırlayamadım.
Ne yapmam lazım benim şimdi kardeşimde hergün derse giriyor.
Ohoo biz sınıfta birbirimize neler derdik hatta kadın hocamız vardı sırf o hoca geldiğinde ön safları sıklaştırırdık :D birkeresinde bizim dediklerimizi duymuştu kadın bizim yerimize o utanmıştı suratından belliydi :p huyum kurusun diyicem ama seviyorum böyle olmayıda utanma duygusu yok bende ;) yıl 2007-2008 ben birinci sınıf haylaz çocuk

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İyi bir şey değil ama cidden korkut onu.Bir daha küfür duyarsam basarım şamarı de.
Tabi vurma çocuğa korkut yeter , zaten bir gün illa öğrenecek ama kötü bir şey olduğunu bilmesini aşılarsan olay çözülür.

Drqnk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Kayra Tunçel
Bunlara küçük yaşata telefonu verince poposu kalkık artist oluyolar 2009 olmama rağmen benim o yaşlarda oyundaki online chati bile açamazdım şimdikiler ana bacı giriyor lan biz oyunskor daki oyun açılsın diye dua ederdik hey gidi günler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Genelde dersden çıkmayıp şarkı açıyorlardı ama bu sefer derste birbirlerine aşırı derecede ağır hakaret ediyorlardı.
Bugün sabah başladı küfürbazlıkları kardeşimde öğrenmiş çok çok ağır küfürleri yanlış bir şey olduğunu anında öğrendi.
Anneleri "Yapar bunlar çocuktur" diyorlar deli olucam şikayet ettim okulu aradım bakarız gibi bir şey demişlerdi tam hatırlayamadım.
Az önce yazdıklarımın dışında korkut küfür edenler yallah cehennem diye veya bazıları demiş dövmek ile korkut dövmeyi onu bende yaptım daha çok istiyolar ve türetiyolar kelime türetemeyen kardeşim küfür türediyor 😂😂

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
6. sınıf kardeşim çok küfürlü konuşuyordu gittim konuştum düzgünce hala ediyor

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Ortaokuldayken bile küfür ederken çekinirdim utanirdim ne kadar rahatlar öyle ne desem bilenedim

yesososo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Yusuf Yusuf

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,291
İsim
Evren avcı
Yeni nesil leş nesil. Ben 4.sınıfta 1 kere küfür ettim diye disipline gidiyordum.

MENGELE88

80+ Bronze
"Kıymetli kardeşim onurlu kardeşim bu pis insanların çocuklarının oyununa düşme bizim ailede küfür olmaz " demelisin üst düğmeleri açık siyah bir gömlek giyerek ve tespih sallıyarak.
[Rol icabı tespih alınabilir eğer yoksa]

Top Bottom