Kara* 80+ Silver Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 2,719 24 Nisan 2023 #27 CesarVialpando yazmış: Niye öyle bir şey yapıyor peki arkadaş? Devamı için tıklayın... Bilmiyorum ya goygoy yapıyor veya iyi değil kafa olarak umarım sağlığına kavuşur :/
CesarVialpando yazmış: Niye öyle bir şey yapıyor peki arkadaş? Devamı için tıklayın... Bilmiyorum ya goygoy yapıyor veya iyi değil kafa olarak umarım sağlığına kavuşur :/
Receb İvedik 80+ Bronze Katılım 1 Eylül 2021 Mesajlar 1,768 24 Nisan 2023 #28 Atilla4914 yazmış: Benim amcalarım kuzenlerim bana sen gelmişsin 18 yaşına artık çocuk değilsin niye çocuk gibi davranıyorsun kendini geliştirmemişsin asosyalsin falan diyorlar bana Mesaj otomatik birleştirildi: 24 Nisan 2023 Sanane lan ser çüko çük reş Devamı için tıklayın... kafana vura vura ***** ederem seni (!)
Atilla4914 yazmış: Benim amcalarım kuzenlerim bana sen gelmişsin 18 yaşına artık çocuk değilsin niye çocuk gibi davranıyorsun kendini geliştirmemişsin asosyalsin falan diyorlar bana Mesaj otomatik birleştirildi: 24 Nisan 2023 Sanane lan ser çüko çük reş Devamı için tıklayın... kafana vura vura ***** ederem seni (!)