Ben forumda hatta şu ana kadar görmedim.Bazı yerlerde gerçekten Intel fanboyuna ihtiyaç oluyor.
Düzgünce bir şey sorulmuş ve adam ters bir şekilde cevap vermiş. Haklı olan bir yanı yok.Kardeş adam amd demiş ilk mesajda neden intel değil diye sorulmuş. Yani adamda haklı. Ayrıca adama fanboy demek saçma olmuş. Sizi ilgilendiren bişey yok. Adamı siz kışkırtmışsınız.
Arkadaşlar komik değil bu, aksine hüzünlü.Sen yine iyisin. Önceden gamepower, sharkoon fanboyu çınar abim vardı. Ne fanboylar gördü bu forum...
Ben 10400f 1400 tl 3600 1600 tl ise ben 3600 öneririm.Ben forumda hatta şu ana kadar görmedim.
Mesela ben forum da i3 10100f yerine r3 3100 i5 10400f yerine r5 3600 önerene fanboy derim.
Bir kaç yıldır abdullah hacıgül amd sistem topladı.
Bir de üstüne 9.nesil rezaletdi
Bunlar olunca millet amd mükemmel intel rezalet ve pahalı anlayışına kapıldı
Gamepower fanboyu olduğunu düşünsene... Çok acıklı.Arkadaşlar komik değil bu, aksine hüzünlü.
Adam o soruyu duymamak için direk AMD demiş. Yani sorunun önünü kapatmış. Okuyup anlamak önemli tabi. Ayrıca senin o adama tepki oluşturmak için bu konuyu açmanda saçma olmuşDüzgünce bir şey sorulmuş ve adam ters bir şekilde cevap vermiş. Haklı olan bir yanı yok.
Öyle deme Gamepower'in serfikası gerçek. GP650 12V kanalından 600 veriyor sen bilmiyorsun. (!)Sen yine iyisin. Önceden gamepower, sharkoon fanboyu çınar abim vardı. Ne fanboylar gördü bu forum...
Ama öyle değil maalesefŞuna açıklık getireyim eğer 10400f 1400 TL 3600 1600 TL ise ben 3600 öneririm.
200 TL farka bence değer.
Adam ciddi ciddi savunduydu bize gamepower psu'yu ya İyi ki perma yedide gitti.Öyle deme Gamepower'in serfikası gerçek. GP650 12V kanalından 600 veriyor sen bilmiyorsun. (!)