Yok vallahi umurumda değil, bu forum bunlardan temizlensin o bana yeter.belki de bırılerını rencıde etmemye suclu gostermemeye calısıyordur. populer konulardan bırınde oluyor en son tartısma bakabılırsın ben der demez de konuyu alıntılamıs
"Daha iyi çünkü prenses"Buyrun konu.5850₺ AMD Sistem Önerisi
5850tl bareminde pc topluyorum işlemci intelle gelmeyin sadece amd yardımcı olursanız sevinirimforum.donanimarsivi.com
İntel fanboyuda çok. 10400f alcağıma 1600 alorom diyenlerde varForum amd fanboyu kaynıyor
reis bunu çok işittim ben fps oyunları oynuyorum cs go işlemci bazlı bir oyun özellikle ,bana sabit 400 fps veriyor 0 a aldıığımda 500 oluyor. ve nvidiannı denetim masasında yaptığım kendime özel bir ekran kartı ayarları var. o yüzden 1050 ti bana yetiyor. Ama tabiiki bu yaz değişiteceğim artık. Hikayeli oyunlar oynamak için.Bende fanbaylordan nefret ediyorum ama gtx 1050 ti rx 570 geride
İntel fanboyu neredeyse yok.İntel fanboyuda çok. 10400f alcağıma 1600 alorom diyenlerde var
o zaman yaptığınız iş mantıklıymış hocamreis bunu çok işittim ben fps oyunları oynuyorum cs go işlemci bazlı bir oyun özellikle ,bana sabit 400 fps veriyor 0 a aldıığımda 500 oluyor. ve nvidiannı denetim masasında yaptığım kendime özel bir ekran kartı ayarları var. o yüzden 1050 ti bana yetiyor. Ama tabiiki bu yaz değişiteceğim artık. Hikayeli oyunlar oynamak için.
Amdnin yanında devede kulak kalıyo tabi haklısın. Amdsi inteli yok açıkçasıİntel fanboyu neredeyse yok.
Hocam ikiside olmasınBazı yerlerde gerçekten Intel fanboyuna ihtiyaç oluyor.