Aşırı Saçma Konuşan Fanboy Kitlesi

belki de bırılerını rencıde etmemye suclu gostermemeye calısıyordur. populer konulardan bırınde oluyor en son tartısma bakabılırsın :) ben der demez de konuyu alıntılamıs :D
Yok vallahi umurumda değil, bu forum bunlardan temizlensin o bana yeter.

Yanlış kategori değil. Çünkü yöneticiler ''Şikayet'' kategorisini kaldırdı.

Evet baya var bu fanboylardan. Bende bi ara onlardandım. Doğru yolu buldum :D

Bende fanbaylordan nefret ediyorum ama gtx 1050 ti rx 570 geride :)
reis bunu çok işittim :D ben fps oyunları oynuyorum cs go işlemci bazlı bir oyun özellikle ,bana sabit 400 fps veriyor 0 a aldıığımda 500 oluyor. ve nvidiannı denetim masasında yaptığım kendime özel bir ekran kartı ayarları var. o yüzden 1050 ti bana yetiyor. Ama tabiiki bu yaz değişiteceğim artık. Hikayeli oyunlar oynamak için. :D

reis bunu çok işittim :D ben fps oyunları oynuyorum cs go işlemci bazlı bir oyun özellikle ,bana sabit 400 fps veriyor 0 a aldıığımda 500 oluyor. ve nvidiannı denetim masasında yaptığım kendime özel bir ekran kartı ayarları var. o yüzden 1050 ti bana yetiyor. Ama tabiiki bu yaz değişiteceğim artık. Hikayeli oyunlar oynamak için. :D
o zaman yaptığınız iş mantıklıymış hocam

Kardeş adam amd demiş ilk mesajda neden intel değil diye sorulmuş. Yani adamda haklı. Ayrıca adama fanboy demek saçma olmuş. Sizi ilgilendiren bişey yok. Adamı siz kışkırtmışsınız.

Geri