Aşk yok edilebilir mi?

Dostum olay basit, bende aynılarını zamanında yaşadım. Nefsine hakim ol ve hayatını kurtarmaya, kendini geliştirmeye odaklan. Amacın kız değil kendin olmalı sonra bir şeyler yapmak istersen gerisi zaten gelir. Dediğim gibi yaklaşacaksın.
Doğru. Bu arada psikiyatriste gitmem gerekli mi diye soracaktım, günlük hayatımda genel olarak aşırı huzursuzluk, kaygılar, öfkeler yaşıyorum delirecek duruma geliyorum, biraz desteğe ihtiyacım var aslında.

Aşk bir sudur iç iç kudur.

çek kardeşim benim bu gün aşık eyarlayıyla oynayacaz

Kardeşim ben öyle değilim, yani o amaçla kızlara bakmıyorum, ben kız ile birlikte iyi bir dost olmak istiyorum, birlikte hayata tutunmak, eğlenmek istiyorum.
Tamam işin ilerlememesi için tek çözüm bu.
Yardımcı çözüm ise evlenmek. Eşin sayesinde başka kızlarla sadece dost olursun arada da ciddi bir mesafe olur.

Bir de şu soruları sormak istiyorum:
-Derslerinde başarılı, iyi bir lisede veya iyi bir üniversitede olan insanlar aşka daha az yönelimli mi olur yani kendini daha mı az kaptırır?
-İnek kızların aşk ile ilgisi olmaz mı?
-Zeki insan aşka daha mı az yönelir?

Bir de şu soruları sormak istiyorum:
-Derslerinde başarılı, iyi bir lisede veya iyi bir üniversitede olan insanlar aşka daha az yönelimli mi olur yani kendini daha mı az kaptırır?
-İnek kızların aşk ile ilgisi olmaz mı?
-Zeki insan aşka daha mı az yönelir?
Zeki insan aşkla geleceğini sağlama aldıktan sonra ilgilenir.

Madem öyle en azından o duyguyu hissetmeden arkadaşlık yapmak istiyorum tabii nasıl yapıcam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve aşk hayatımızdaki akademik iş vs performansını yüzde kaç etkiler? (Ben yüzde 20-30 etkiler diye düşünüyorum siz de fikrinizi belirtebilirsiniz.)

Kafadan silmiştim, yüzünü görünce bir kötü oldum da insan alışıyor reis. Daha genciz çıtırız neler neler yaşarız relax :cool:

Sağolun arkadaşlar ama aşk konusunu geçelim bir şekilde çözücem de (aşk yok) bir kız arkadaş istiyorum, ne yapabilirim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada istediğim sadece arkadaş, sevgili değil.

Geri