Askerde hala devrecilik var mı?

Bi kere kaç seneler önce dediğin olay eskiden olabilirde günümüzde hiç yok öyle şeyler olsada çok nadirdir genelleme olarak dediğim gibi veya mesela bizim şehrin ortasında okulların yanındada asker yeri var adamın adamların elinde silah onlarda 6 aylık belkide ama orda ne olcak kısaca dümen onun dışında yok dağlara çıkartma çatışmalar öyle aksiyonlar hiç yok eline silah değerse ne ala
Silahın olmaması, olmasından daha iyi olduğunu biliyormusun?
Çok ağır sorumluluktur, hem askerler kendi aralarında bile silahın bazı parçaların fikir dağınıklılığında çalar, karşılığında ya para ister, yada kendi işini sana yaptırır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Reis sen bakan falanmısın herkese tehtidler savuruyon başka bir konuda da aynı şeyleri söylüyordün mesajı şu kişiye ileticem gibisinden
Bakmayanım. Baksam yerinde duramazsın :D

Silahın olmaması, olmasından daha iyi olduğunu biliyormusun?
Çok ağır sorumluluktur, hem askerler kendi aralarında bile silahın bazı parçaların fikir dağınıklılığında çalar, karşılığında ya para ister, yada kendi işini sana yaptırır.
Olabilir hayır mesele o değil o aksiyonların hiç olmaması bk temizlemesi tuvalet bulaşık vb karşı geliyorsan sorun büyük çünkü buna 10 kişiden 10uda katılır belki çok nadirler olabilir olsun belki sende onlardansındır😁 ve hadi onları örnek gösterebilirsin ama genellemeye baktın zaman hiçte öyle bi şey yok

Olabilir hayır mesele o değil o aksiyonların hiç olmaması bk temizlemesi tuvalet bulaşık vb karşı geliyorsan sorun büyük çünkü buna 10 kişiden 10uda katılır belki çok nadirler olabilir olsun belki sende onlardansındır😁 ve hadi onları örnek gösterebilirsin ama genellemeye baktın zaman hiçte öyle bi şey yok
O zaman sözü geçen askerle kanka olacaksın, cebine sigarasını parasını vereceksin. Onudamı ben öğreteyim sana?
Herşeyin kendi yolu var yordamı var :D ahahahshshhsjs

Askerlikte en önemli olan sözü geçen askerle aranı iyi tutman. pehhh Çocuk olmayın biraz.

Eline silah değmeyen kesim parasıyla yerini ayarlatıp dağdan çölden çocuğunu uzak tutanlardır, sonra çocukta telefonda ağlıyor anne beni çalıştırıyorlar diye.

Onca zaman PKK ile zor şartlarda savaşanlar rus askerimiydi Türkiyeyi koruyordu?
Hocam 12 ay yaptım eline bırak silahı şarjör değdiğini hatırlamıyorum şarjöru bile komutan takip gösteriyordu o kadar diyim sana askerlik ayak işlerini yapmak icin uydurulmuş bir şeydir bana kalırsa kimsede inkar edemez en azindan son 10 senede böyle

Hocam 12 ay yaptım eline bırak silahı şarjör değdiğini hatırlamıyorum şarjöru bile komutan takip gösteriyordu o kadar diyim sana askerlik ayak işlerini yapmak icin uydurulmuş bir şeydir bana kalırsa kimsede inkar edemez en azindan son 10 senede böyle
Tabi savaş olmayan ülkede askerlik genellikle öyle geçer.

Ha birde siz gece vakti saat 3 te rüyanın en güzel yerinde Tabur Heyecanı gördünüz mü bilmem ama ben gördüm ard arda.

tam takım silahla şarjörle yani askerin neye ihtiyacı varsa onunla toplanma mekanına koşmanın tadı bir başka.
Mekana tam ulaştığımızda heyecan iptali veriliyor.
yarim saat sonra yine heyecan :D ajajahshsjdhhshs
Kim kimin üzerinden zıplıyor kim kimi ezip geçiyor belli değil.

İşkence resmen komediye dönüyor ortalık.

Çıplak halinden tam takım giyin.
Sonra gel soyun uyu yine giyin koş :D ahajajahshsa unutulmaz geçmiş benim askerliğim resmen.

Askerlik sade askerlik değil. Komandosu var, piyadesi var, denizcisi var, havacısı var, istikamcısı var, eğitimcisi var, geri hizmeti var, topçusu var, idari bölümleri var, sıhhiyesi var. Var da var.

Tabi savaş olmayan ülkede askerlik genellikle öyle geçer.

Ha birde siz gece vakti saat 3 te rüyanın en güzel yerinde Tabur Heyecanı gördünüz mü bilmem ama ben gördüm ard arda.

tam takım silahla şarjörle yani askerin neye ihtiyacı varsa onunla toplanma mekanına koşmanın tadı bir başka.
Mekana tam ulaştığımızda heyecan iptali veriliyor.
yarim saat sonra yine heyecan :D ajajahshsjdhhshs
Kim kimin üzerinden zıplıyor kim kimi ezip geçiyor belli değil.

İşkence resmen komediye dönüyor ortalık.

Çıplak halinden tam takım giyin.
Sonra gel soyun uyu yine giyin koş :D ahajajahshsa unutulmaz geçmiş benim askerliğim resmen.
Oyle komik şeyler çok yaşadık tabi ki 😀
Ben şofördum mesela araba hararet yapti
Komutana dedim aradım tusludan komutanım araba hararet yaptı ne yapmalıyım diye tamam asker geliyorum dedi çekiciye yuklettirdi arabayi arabaya 6 ay ceza verdiler hala her gun yikiyoduk araba bide hararet yaptı çalıştı gidiyodu da ama cezalı yerinden kimildiyamiyor cezalı çünkü dönüp baktığında yemin ederim 12 ayımı çaldılar benim yasta 30 daha 31 e doğru gidiyoruz direk gittiğim icin cok pişman oldum sonrasını beklesem hem 6 aya düştü hem bedelli geldi bugün gitsem kesin bedelli yaparım ben hakkımı helal etmiyorum 12 ayımı çaldılar

Oyle komik şeyler çok yaşadık tabi ki 😀
Ben şofördum mesela araba hararet yapti
Komutana dedim aradım tusludan komutanım araba hararet yaptı ne yapmalıyım diye tamam asker geliyorum dedi çekiciye yuklettirdi arabayi arabaya 6 ay ceza verdiler hala her gun yikiyoduk araba bide hararet yaptı çalıştı gidiyodu da ama cezalı yerinden kimildiyamiyor cezalı çünkü dönüp baktığında yemin ederim 12 ayımı çaldılar benim yasta 30 daha 31 e doğru gidiyoruz direk gittiğim icin cok pişman oldum sonrasını beklesem hem 6 aya düştü hem bedelli geldi bugün gitsem kesin bedelli yaparım ben hakkımı helal etmiyorum 12 ayımı çaldılar
Bizde sigara izmaritini yatağın kenarına attıkları için izmariti gömme emri verildi. Birisi en önde Hoca oldu selasını okuyarak götürdüler gömmeye.

Askerlikte mantık yokki :D sjsjdhdjjshdj

Bir başkada ön cepheye gittiğimde, askerin birisi gece vardiya gezen Generalın parolanı bilmemesi üzerine şarjorü havaya boşaltmıştı uyarı yapıyorum diye. :D

Adamı 1 haftalık eve göndermiştiler çok iyi asker diye.
Ne şanslı adam, arkadaşlarla dedik biz olsak silahı kıçımıza sokarlardı :D

Son düzenleme:
Bizde sigara izmaritini yatağın kenarına attıkları için izmariti gömme emri verildi. Birisi en önde Hoca oldu selasını okuyarak götürdüler gömmeye.

Askerlikte mantık yokki :D sjsjdhdjjshdj

Bir başkada ön cepheye gittiğimde, askerin birisi gece vardiya gezen Generalın parolanı bilmemesi üzerine şarjorü havaya boşaltmıştı uyarı yapıyorum diye. :D

Adamı 1 haftalık eve göndermiştiler çok iyi asker diye.
Ne şanslı adam, arkadaşlarla dedik biz olsak silahı kıçımıza sokarlardı :D
Kislanin girişinde mantığını bırakırsan eğlenirsin mantik ararsan askerlik bitmez

Geri