Askerde hala devrecilik var mı?

İsrail'de kadınlar bile yapıyor işte. Neden Türkiye'de sadece erkekler?
Yahudilerin Müslümanlardan iyi olduğuğunu mu söylüyorsun yani?

Dini kurumlara mesajını ileticem. Askerlik boyunca Oruç tuttursunlar sana. 1 öğün ekmek sabah. 1 öğün ekmek akşam versinler. Başkada bişey vermesinler.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Ayet
İsrail'de kadınlar bile yapıyor işte. Neden Türkiye'de sadece erkekler?
Radikal görüşe sahip ergen kitle, bunun muhatabı ben değilim. Git nereye yazacaksan yaz. 12 yıl boyunca sırasında oturduğun, yemediğini yediren, içemediğini içiren, kendi elinde akıllı telefon yokken sen daha iyi yetiş diye senin sınıfına akıllı tahta koyan millete 6 ay hizmet etmeyecek adamsan, ben sana daha da bir şey yazmam.

• Hahaha
Zavallı zihniyete bak bunun 6-12-18 ay tuvalet yıkamak, bulaşık yıkamak, egolu insanların emirlerini dinlemek ile ne alakası var sen astronot da olsan umrumda değil. Amcam mühendis oda bedelli yaptı bende bedelli yapacağım. Senin gibi vatanını seven insanlar varken zorunlu askerliğe ne gerek var ki Allah'ın balonu
Lafı dolandırmaktansa direkt Askerlikten korkuyorum de bitsin :D
Keşke benim tağımda askerim olaydın. Süründürürdüm varya.

Yahudilerin Müslümanlardan iyi olduğuğunu mu söylüyorsun yani?

Dini kurumlara mesajını ileticem. Askerlik boyunca Oruç tuttursunlar sana. 1 öğün ekmek sabah. 1 öğün ekmek akşam versinler. Başkada bişey vermesinler.
Yav ne alaka hahahahaha yazık kafana mal balon
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Radikal görüşe sahip ergen kitle, bunun muhatabı ben değilim. Git nereye yazacaksan yaz. 12 yıl boyunca sırasında oturduğun, yemediğini yediren, içemediğini içiren, kendi elinde akıllı telefon yokken sen daha iyi yetiş diye senin sınıfına akıllı tahta koyan millete 6 ay hizmet etmeyecek adamsan, ben sana daha da bir şey yazmam.
Vergilerle olduğunu biliyorsun değil mi süper zeka?

Rütbeli askeri personelim. Neyin ne olduğunu bana öğretecek adam değilsin.
Senin okuduğun kitapta bile tüyü bitmemiş yetimin hakkı var.
Devletin her imkanından faydalan 6 ay borcunu ödememek için burada saçma sapan cevaplar ver.

Yav ne alaka hahahahaha yazık kafana mal balon

Bedelli yapanlara ne muamele yapıyorlar bilir misin? Normal askere gitsem ondan iyi olurdu dersin.

Lafı dolandırmaktansa direkt Askerlikten korkuyorum de bitsin :D
Keşke benim tağımda askerim olaydın. Süründürürdüm varya.
Askerlikten neden korkayım? Yoruculuğundan mı? Haftalarca Sabah 7 akşam 21 e kadar inşaatta çalışıyordum.
Gayet disiplinliyim kendi dershane paramı bile aylarca çalışarak kazandığım parayla ödüyorum.
Senin tağında asker olsaydım ne yapacaktın şiddet mi uygulayacaktın?
Gerçekten yazık kafana. Acınası bir insansın.

Rütbeli askeri personelim. Neyin ne olduğunu bana öğretecek adam değilsin.
Senin okuduğun kitapta bile tüyü bitmemiş yetimin hakkı var.
Devletin her imkanından faydalan 6 ay borcunu ödememek için burada saçma sapan cevaplar ver.
Kadınlar neden ödemiyor?

Askerlikten neden korkayım? Yoruculuğundan mı? Haftalarca Sabah 7 akşam 21 e kadar inşaatta çalışıyordum.
Gayet disiplinliyim kendi dershane paramı bile aylarca çalışarak kazandığım parayla ödüyorum.
Senin tağında asker olsaydım ne yapacaktın şiddet mi uygulayacaktın?
Gerçekten yazık kafana. Acınası bir insansın.

Kadınlar neden ödemiyor?
Kadınların ödemesini istersen ilk kendi ailendeki kadınları yollada göreyim. Erkekliğine sığar mı la? Hangi erkeklik kitabında yazar?

• Hahaha
Kadınların ödemesini istersen ilk kendi ailendeki kadınları yollada göreyim. Erkekliğine sığar mı la? Hangi erkeklik kitabında yazar?
Ne olmuş ilk ailmede ki kadınlar yapınca?
Ama sen bu kafadasın. Sana göre erkeklik bu mu yani? Erkeklik, sen benim tağımda olsaydın süründürürdüm diye tehdit etmek midir?
Dar pantolon giyiyor diye sokakta ki yaşıtım kızlara salça olan,
"kAdİn yApAmaZ aBi dİnDe kİtApTa yErİ YoK" erkek çalışır kadın evde oturur diyen, düşünce özgürlüğü görünce şikayet edecem diye zirlayan ucube tiplerden birisin. Bu zavallı zihniyeti engelliyorum.

Ne olmuş ilk ailmede ki kadınlar yapınca?
Ama sen bu kafadasın. Sana göre erkeklik bu mu yani? Erkeklik, sen benim tağımda olsaydın süründürürdüm diye tehdit etmek midir?
Dar pantolon giyiyor diye sokakta ki yaşıtım kızlara salça olan,
"kAdİn yApAmaZ aBi dİnDe kİtApTa yErİ YoK" erkek çalışır kadın evde oturur diyen, düşünce özgürlüğü görünce şikayet edecem diye zirlayan ucube tiplerden birisin. Bu zavallı zihniyeti engelliyorum.
Yani kendi ailendeki kadınları savaşta bile düşmanın üzerine yollarsın.
Neyseee evlatın hayırlısı derler ya sen nasibini almamışsın sanırım.

Geri