Neler Yeni

Askerde Hangi Ehliyet İşe Yarar

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,908
İsim
.
Normal araba ehliyeti alacağı zaten

Bunun dışında başka ne işe yarar

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Hasan Hüseyin Bülbül
Kanka askerliği yapmış birisi olarak söylüyorum Her türlü ehliyet işine yarar B sınıfı olur src olur ama genel olarak B sınıfına bakıyorlar ben MSÜ'de ambulans şoförü olarak yaptım sadece 3 yıllık B sınıfı ehliyetim vardı hiçbir sorun teşkil edilmedi usta birliğinde seni zaten bir teste sokuyorlar başarı ile tamamlarsan birliğinin ehliyetini alıyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka askerliği yapmış birisi olarak söylüyorum Her türlü ehliyet işine yarar B sınıfı olur src olur ama genel olarak B sınıfına bakıyorlar ben MSÜ'de ambulans şoförü olarak yaptım sadece 3 yıllık B sınıfı ehliyetim vardı hiçbir sorun teşkil edilmedi usta birliğinde seni zaten bir teste sokuyorlar başarı ile tamamlarsan birliğinin ehliyetini alıyorsun
Ve berberciler rahat oluyor genellikle zaten mantık aramaman tek yer askerliğin...

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,908
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ve berberciler rahat oluyor genellikle zaten mantık aramaman tek yer askerliğin...
Usta A2 ehliyet işe yararmı peki

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,908
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Yalan yok, ben askerliği bedelli yaptım. Koğuşa gelip "ehliyeti olan var mı?" diye sordular. Birkaç kişi elini kaldırdı, onlardan birini seçip "el arabasıyla kum taşıyacaksın" diyip götürdüler elemanı :D
Yani tank sürdürecekler gibi bir beklentiye girme diye anlattım :D

Son düzenleme:

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Yasin
Normal araba ehliyeti alacağı zaten

Bunun dışında başka ne işe yarar
Kardeşim öncelikle jsga akademide askerim, makam şoförüyüm. Araba ehliyetin banko olsun zaten. Ekstra olarak uzun araç ehliyetin falan olursa minibüs kullandırırlar,ambulans kullandırırlar. Şoför olmak istiyorsan başvury yaparken meslek kısmına şoförlükle ilgili işler yaz.

onr1818

80+ Bronze
Bende b ehliyet mevcuttu acemilikte iken çevre illerden birçok komutan gelip asker seçtiler çogu yer seçti beni en son olarak , en üst makam olan Kırklareli 1.zırhlı tugay komutanlığında şuan emekli olmuş tuggeneralin( garnizon komutanı) postası olmuştum 3 makam aracı vardı paşamızın sağolsun askerde ehliyet hertürlü işe yarıyor

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,908
İsim
.
Kardeşim öncelikle jsga akademide askerim, makam şoförüyüm. Araba ehliyetin banko olsun zaten. Ekstra olarak uzun araç ehliyetin falan olursa minibüs kullandırırlar,ambulans kullandırırlar. Şoför olmak istiyorsan başvury yaparken meslek kısmına şoförlükle ilgili işler yaz.
Reis ben normal er olmak istiyorum
Ama madem biliyorsun bana su konuyu biraz acarmisin düşünürüm araba sürmekten çok keyif alıyorum
Birde ben normal zorunlu askerlik ten sonra sözleşmeli er olacağım nasıl olacak bu iş

Bende b ehliyet mevcuttu acemilikte iken çevre illerden birçok komutan gelip asker seçtiler çogu yer seçti beni en son olarak , en üst makam olan Kırklareli 1.zırhlı tugay komutanlığında şuan emekli olmuş tuggeneralin( garnizon komutanı) postası olmuştum 3 makam aracı vardı paşamızın sağolsun askerde ehliyet hertürlü işe yarıyor
Reis nasıl oluyor bu işler konuyu biraz acarmisin
Başvuru falan mi yapıyoruz

Son düzenleme:

onr1818

80+ Bronze
Reis ben normal er olmak istiyorum
Ama madem biliyorsun bana su konuyu biraz acarmisin düşünürüm araba sürmekten çok keyif alıyorum
Birde ben normal zorunlu askerlik ten sonra sözleşmeli er olacağım nasıl olacak bu iş

Reis nasıl oluyor bu işler konuyu biraz acarmisin
Başvuru falan mi yapıyoruz
Ben acemi birliginde kırklarelinde idim acemi egitiminin son günlerinde iken istanbul edirne marmara ereğlisi vb + acemiligimi yaptım ilçedeki 3 kışladaki bölüklerden ve komutanlıklardan meslege göre kişinin yetkinligine egitim seviyesi boy pos vs vs kriterlere göre birçok yerden seçmeler yapıldı farklı farklı bölükler kışlalar işte ordu evi için gazino için inzibat için yok ulaştırma şöför aldı işte tamir bakım onarım için vs vs beni birden fazla yer almak istedi neyse sonrasında ilçedeki 3 kışladan tugay komutanının bulundugu kışlanın tugay karargah bölüğüne gönderildim sonrasındada bir subay tarafından 50-60 kişi tuggeneralin makamı ve konutunda hizmet vermek üzere bizleri mülakata soktu sonrasında beni seçtiler , ilk etapda 2.5 ay kadar komutanın kışladaki makamında sonrada komutanın askeriye tarafından korunan , devletin tahsis ettigi müstakil villasında görev yaptım hiçbir iştima tören ek görev yemek sırası vb şeylerle meşgul olmadım kışlada iken nöbet saatimde sabit akşam 9-11 idi komutan konutunda ise sivildim ve nöbet tutmadım villanın altında bir müştemilat vardı buzdolabı televizyon banyo çamaşır makinası mutfak gardrop vb bir ev gibi düşünün işte ne lazımsa orda askerlik görevimizi sürdürdük , benim şöyle bir şansım olmuştu kendi tertipimdeki erler adına yapılacak olan konuşmayı halka ben arz etmiştim oradaki konuşmamı beğenmişlerdi aynı zamanda yaşça biraz daha büyük olmam daha olgun birisi olmam ve eğitim düzeyim + mesleğim sebebi ile tercih ettiklerini düşünüyorum şans faktörüde önemli tabi acemi birligine düştügünüz yer

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri