sakın ilaçsız gitme sakın oraya alışma sürecinde ne olursa olsun her zaman hasta olursun bugün acile falan git durumunu anlat antibiyotik soğuk algınlığı ve ağrı kesici yazdır çünkü reçetesiz de içeri almıyorlar reçetesiz olunca çöpe atıyorlar onun dışında alışma süreci boyunca psikolojini asla bastırma kendini her zaman rahat bırak rahat ol sanki yıllardır gelip gidiyorsun gibi çünkü bi anda 10 ile 50 kişi ile aynı yerde yatınca insan bi an ne yapıyorum ben lan moduna giriyor ama bu sadece bir kaç hafta sürüyor sonra rahatlıyor zihninde bedenin deevet arkadaşlar yarın sabah 8 de yola çıkacağım teslim olmaya jandarma olarak 6 ay yapacağım daha önce yapmış deneyimlerini aktarmak aklında buda bulunsun kardeşim demek isteyenler varsa buyrun dinliyorum
Öyle bi anlatmışsın ki adam sanki geri dönmemek üzere cepheye gidiyorsakın ilaçsız gitme sakın oraya alışma sürecinde ne olursa olsun her zaman hasta olursun bugün acile falan git durumunu anlat antibiyotik soğuk algınlığı ve ağrı kesici yazdır çünkü reçetesiz de içeri almıyorlar reçetesiz olunca çöpe atıyorlar onun dışında alışma süreci boyunca psikolojini asla bastırma kendini her zaman rahat bırak rahat ol sanki yıllardır gelip gidiyorsun gibi çünkü bi anda 10 ile 50 kişi ile aynı yerde yatınca insan bi an ne yapıyorum ben lan moduna giriyor ama bu sadece bir kaç hafta sürüyor sonra rahatlıyor zihninde bedenin de
desene ben askerde rahat olucam ben çok yatılı kaldım topluca.(askeri ranzalarda 2 yıl)sakın ilaçsız gitme sakın oraya alışma sürecinde ne olursa olsun her zaman hasta olursun bugün acile falan git durumunu anlat antibiyotik soğuk algınlığı ve ağrı kesici yazdır çünkü reçetesiz de içeri almıyorlar reçetesiz olunca çöpe atıyorlar onun dışında alışma süreci boyunca psikolojini asla bastırma kendini her zaman rahat bırak rahat ol sanki yıllardır gelip gidiyorsun gibi çünkü bi anda 10 ile 50 kişi ile aynı yerde yatınca insan bi an ne yapıyorum ben lan moduna giriyor ama bu sadece bir kaç hafta sürüyor sonra rahatlıyor zihninde bedenin de
benim söylediklerim sadece 2 haftalık zaten muhtemelen dediğim hastalığı 1 hafta içinde geçirir çünkü askere giden herkes yaşar onu ayrıca dediğim ilaçlarda 5 günlük sadeceÖyle bi anlatmışsın ki adam sanki geri dönmemek üzere cepheye gidiyor![]()
senin doğal alanın orası direktdesene ben askerde rahat olucam ben çok yatılı kaldım topluca.(askeri ranzalarda 2 yıl)
askerlik yapmadıgın ne kadar belli oluyorne iş verirlerse yap askerde çalışan adamı ezmezler
benim durum belgeside 8 mayıs diyor ama tercih kısmında bu yazıyor sizde böyle bir şey var mıHocam bende 30 nisanda yer belli oluyor 8 mayısta teslim gibi gözüküyor askerlik alışverişi yaptın mı ? Yaptıysanız ne aldınız ne almadınız. Millet çeyiz dizer gibi toplayıp orada hep komutanlara yedirmiş aldıklarını falanDeneyimli olanlar yazarsa sevinirim
Yok hocam bende böyle bir uyarı yokbenim durum belgeside 8 mayıs diyor ama tercih kısmında bu yazıyor sizde böyle bir şey var mı
Alıntıyı görüntüle