hocam benim engelim yok,sadece sınırın ne olduğunu öğrenmek istemiştim% Kaç engellin var
hocam benim engelim yok,sadece sınırın ne olduğunu öğrenmek istemiştim% Kaç engellin var
%25 olsa bile almıyorlarhocam benim engelim yok,sadece sınırın ne olduğunu öğrenmek istemiştim
Van KTM bağlı birlikler ( Tugay birlikleri) yazıcı çavuş. Ek olarak, kardeşlerim ve abilerime tavsiyem. Erken yaşlarda gelmek avantajlı. Ben 28 yaşında gittim. Akranlar yoktu diye çok zorlandım.Hayırlı tezkereler nerede yaptın, neciydin?
nisanda 28 olucam mayısta askerlik belli olucakVan KTM bağlı birlikler ( Tugay birlikleri) yazıcı çavuş. Ek olarak, kardeşlerim ve abilerime tavsiyem. Erken yaşlarda gelmek avantajlı. Ben 28 yaşında gittim. Akranlar yoktu diye çok zorlandım.
Karacıydın herhalde, ben de geç gittim 25 yaşında gittim kanka kasımda geldim ben de.Van KTM bağlı birlikler ( Tugay birlikleri) yazıcı çavuş. Ek olarak, kardeşlerim ve abilerime tavsiyem. Erken yaşlarda gelmek avantajlı. Ben 28 yaşında gittim. Akranlar yoktu diye çok zorlandım.
2 yıllık mezunlar astsubay olarak, 4 yıllık mezunlar ise hem subay hem astsubay olarak başvuru yapabiliyor askerliğe. Neye bağlı olarak çıkıyor onun hakkında net bir bilgi yok bana da çıkmamıştı mesela. Eğer çıkarsa yedek subay/astsubay olarak gidiyorsun 12 ay yapıyorsun, subay/astsubay maaşı alıyorsun (bayağı yüksek). Bence çıkarsa subay/astsubay olarak gitmek iyi olur.bu subay seçimleri nasıl oluyor bide bende şöyle bir olay var tam anlamı nedir
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
nisanda 28 olucam mayısta askerlik belli olucak![]()
%41 oranım var ve muafımkonudan bağımsız olarak % kaç engel veya delilik askerden muaf sayılıyor biliyormusunuz?
hocam ayıptır sorması neyden var acaba? vücut yamukluğu vs mi?%41 oranım var ve muafım
Arkadaşlar hayırlı geceler, artık son günler. Mutluluğumu sizlerle paylaşmak ve geleceğe dair bir anı bırakmak için forumda bu yazıyı paylaştım.Güzel bir askerlik geçirdim. Sizlerine geçirmesi ümidiyle...
İşitme problemi iki kulağımda duymuyorhocam ayıptır sorması neyden var acaba? vücut yamukluğu vs mi?