hihihiha
80+ Bronze
iyi kanka okumayalim dogru dedin biz akıl edemedikHer Türk asker doğar diye bir söz var hocam korkmayın bu kadar
iyi kanka okumayalim dogru dedin biz akıl edemedikHer Türk asker doğar diye bir söz var hocam korkmayın bu kadar
Biz eşşek başımıyız hocam hudut karakolunda ülke toprakları için görev yapalım başkasıda zattiri zort zort atsınAlıntıyı görüntüle
Ne alaka ?
Bilmem eşek başı mısın ?Biz eşşek başımıyız hocam hudut karakolunda ülke toprakları için görev yapalım başkasıda zattiri zort zort atsın
Oku tabi ki kardeşim okuluna laf eden yokiyi kanka okumayalim dogru dedin biz akıl edemedik
üni okuyacaksan üni bitene kadar gitmek zorunda değilsin diye biliyorumÜniversite okuyacağım. Mesela gitmek veya gitmemek değil.
Yüksek Lisans yapıp yurtdışına gitmeyi düşünüyorum. Ücretini falan ödeyemiyor muyuz?üni okuyacaksan üni bitene kadar gitmek zorunda değilsin diye biliyorum
bedelli ile daha az süre yaparsın anca, onuda yapabilirsin bence eğitimi tamamlayıpYüksek Lisans yapıp yurtdışına gitmeyi düşünüyorum. Ücretini falan ödeyemiyor muyuz?
Araştırdım biraz. İtiraz etmeyince eve gelip götürüyorlarmış sanırım. Türk müyüm düşman mıyım belli değil şu saçma ülkede. Gerçi gelişmişlik seviyesi belli oluyor. Adamlar üniversiteyi hesaba katmadan iş yapıyorlar. Ne beklenebilir ki?bedelli ile daha az süre yaparsın anca, onuda yapabilirsin bence eğitimi tamamlayıp
üniye kayıt olunca arkadaşın dediği gibi ertelemesi gerekiyor o süre boyunca gitmek zorunda değilsin, fakat eğitimin bitince bedellide olsa gitmelisinAraştırdım biraz. İtiraz etmeyince eve gelip götürüyorlarmış sanırım. Türk müyüm düşman mıyım belli değil şu saçma ülkede. Gerçi gelişmişlik seviyesi belli oluyor. Adamlar üniversiteyi hesaba katmadan iş yapıyorlar. Ne beklenebilir ki?
Kardeşim uzun yıllar geçti üzerinden hatırladığım kadarıyla 2 yıl zaten kafadan erteliyor herhangi bir şey yapmana gerek yok. 2. yıl sonunda bir üniversiteye girmezsen mecbur gideceksin, üniversiteye kayıt olursan da tecil işlemlerini zaten üniversite yapıyor sen bir şey yapmıyorsun. Üniversitenin de yanlış hatırlamıyorsam yaş 27 ye kadar müsadesi yada 29 bu yaşlarda bitiremezsen mecbur gidiyorsun . Üniversite bitimin de yüksek lisans yapacak olursan da yüksek lisans yaptığın kuruluş senin yerine askerliğini tecil ettiriyor taki 32. yaşına kadar. 32 den sonra milletvekili olucam desen de ya bedelli yapacaksın yada mecbur gideceksin yaşlarda 1-2 yıl ileri geri olabilir benim yaş geldi 34e tam hatırlamıyorum süreçleriAraştırdım biraz. İtiraz etmeyince eve gelip götürüyorlarmış sanırım. Türk müyüm düşman mıyım belli değil şu saçma ülkede. Gerçi gelişmişlik seviyesi belli oluyor. Adamlar üniversiteyi hesaba katmadan iş yapıyorlar. Ne beklenebilir ki?