Neler Yeni

Askerlik belgem ıslandı

Strelok

80+ Silver
hayatında eline silah değmemiş birisine m4 verip yıllarını dağda geçiren teröristleri öldürmesini beklemiyorsundur umarım vatan sevgisi başka intihar etmek başka zaten artık eskisi gibi değil sadece eğitimli askerler savaşıyor
zaten ilerde vatana hizmet gerektirecek durumlar için eğitim alıyorsun orada,ilk nöbetten sonra seni Hakkari'ye yollamıyorlar sonuçta

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Uğur Çalık
hayatında eline silah değmemiş birisine m4 verip yıllarını dağda geçiren teröristleri öldürmesini beklemiyorsundur umarım vatan sevgisi başka intihar etmek başka zaten artık eskisi gibi değil sadece eğitimli askerler savaşıyor
O yüzden M4 vermiyorlar patates soyuyorsun , ot topluyorsun. Ayrıca silahla nasıl ateş edilir diye 20 mermi sıkıyorsun dönüp geliyorsun. Korkunun ecele faydası yok. Ben yapalı 10 sene oldu bir daha olsa yapmam:)

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
631
İsim
can
M4 Tsk envanterinde olan bir silah değil, sana silah kullanımı öğretiyorlar, ayrıca operasyonlara mecburi görevini yapan erleri göndermiyorlar en fazla silahla nöbet tutarsın. Son olarak Ülkemizdeki nöbet yerlerinin %99 unda mühimmat üzerindeyken nöbet tutamazsın. Kelle avlamaya yani operasyonlara ücreti karşılığında bu işi yapan Tsk personellerini gönderiyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Uğur Çalık
M4 Tsk envanterinde olan bir silah değil, sana silah kullanımı öğretiyorlar, ayrıca operasyonlara mecburi görevini yapan erleri göndermiyorlar en fazla silahla nöbet tutarsın. Son olarak Ülkemizdeki nöbet yerlerinin %99 unda mühimmat üzerindeyken nöbet tutamazsın. Kelle avlamaya yani operasyonlara ücreti karşılığında bu işi yapan Tsk personellerini gönderiyorlar.
İstanbulun göbeğinde çift şarjör ile nöbet tuttum aylarca:) %1 lik kesimde ben varım.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
değişti sanırım eskiden hergün 2-3 tane er ölüyodu. teröristlerin zaten fiziksel olarak komandodan aşağı kalır yanı yok 20-30 yılını dağda geçirmiş adamlarla 20 yaşında hayatında ilk defa silah tutan birini çarpıştırmak ne kadar mantıklı orasını sana bırakıyorum. olması gerektiği gibi oldu askerlik

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,103
Üyeler
167,249
Son üye
Sanctusss
Top Bottom