Zaten seçeneğin yok. Kamera ve android olmayan bir telefon olacak. Radyosu olan tuşlu bir alabilirsin. Piyasada 200-300 TL fiyat bandında var. Ama klonlanmamış telefon olmasına dikkat et. Güvenmediğin yerden alma.Agalar nasipse kasımda askere gideceğim daha önce gidenler yada bilgisi olanlar beni sıkmayacak bir telefon önerebilir mi yav
kulaklığı sokabiliyor muuyum sorun oluyor muRahat ol 6 ay geçip gidiyor , kesinlikle radyolu yada hafıza kartlı bir telefon al yanına da sağlam bir kulaklık müziksiz olmuyor
telefon öenmli yav nasıl bıtecek 6 aygideceğin şehire bölüğe birliğe göre değişir telefon olayı
Çok teşekkür ederim ustam sağ olasınKesinlikle radyosu olan bir telefon+kulaklık olsun
acemi birliğinden usta birliğine geçince ortamı tanırsın çevreyi insanları sonra android telefonu o zaman sokmaya çalışırsın
Şöyle bir slikon tabanlık almıştım iyisi ve kalitelisi olsun, şiddetle bunu da tavsiye ederim çünkü yanında ki arkadaşlarının topukları ağrırken ve parçalnırken bununla hiçbir şey hissetmemiştim
Android için olan micro USB şarja uygun tuşlu, kamerasız telefon al. Yavaşta olsa internete giren modeller var.
Micro SD kartta takilabilsin içine doldur şarkını kulaklıkla boş vakitlerde dinle.
Micro USB ile şarj edilebildiği için ailen rastgele bir powerbank gönderir ileriki zamanlarda. Şarj için kavga etmezsin kimseyle.
Asla çok eşya götürme yer değiştirmeler olabilir.Aslında
sağını solunu bilmeyenler var diyorlar ne edecez bakalmAt hırsızlarıyla başarılar dilerim gideceğin yere göre illaki değişir ama bu tipler hep var