Neler Yeni

Askerlik tecil ettirme

Samagol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
BerkaySamagol
üniversite okuyacaksan bence tecil ettirme üniversiteyi bitirdikten sonra tecil yaptırabilirsin daha rahat olursun
üniversite okumayacak sanda e devletten tecil yaptırabilirsin 2 sene hakkın oluyor
şuanlık okuma düşüncem yok teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gözlüklü biri vardı okul okuyodum o zamanlar 2 yıllık bana dedi okucan mı evet dedim. Okulda yeni açıldığından bildirememiş nedense yolda çevirip 15 gün içinde bildircem diye imza attım kral. Devamında da gözlüklü eleman tamam ben tecil ediyorum dedi 2 yıllık olur mu dedim bekle dedi bi baktım 2030 yazıyor ne olacak dedim sıkılınca bozdurup gidecen dedi. O gün bugündür kıpraşmadım arayan soran da olmadı devletin sana ihtiyacı var diye e devlette de tecilli gözüküyor zaten.
O da güzelmiş reis bana açıkcası 6 ay askerlik boş geliyor parayı toplayıp bedelli gitme planım var hem işten hem paramdan olmaya gerek yok askerlik eskisi gibi değil her gelenden temizlikten başka bir şey yapmadıklarını duydum

CharlesPolat

80+ Bronze
Gözlüklü biri vardı okul okuyodum o zamanlar 2 yıllık bana dedi okucan mı evet dedim. Okulda yeni açıldığından bildirememiş nedense yolda çevirip 15 gün içinde bildircem diye imza attım kral. Devamında da gözlüklü eleman tamam ben tecil ediyorum dedi 2 yıllık olur mu dedim bekle dedi bi baktım 2030 yazıyor ne olacak dedim sıkılınca bozdurup gidecen dedi. O gün bugündür kıpraşmadım arayan soran da olmadı devletin sana ihtiyacı var diye e devlette de tecilli gözüküyor zaten.
2030 yazan şey üniversite falan da okusan bütün şeyleri yaparsan yap 2030 a kadar yapabilirsin mantığında yani eğer hiç bir şey yapmazsan 22 yaşında direkt alıyorlar 2030 yazdığına öyle bakma sen

Top Bottom