Askerlik tecil'i hakkında soru?

Reaksiyon skoru
9
Merhabalar askerlik çağı gelen 2006'lı üniversite öğrencilerinin tecili için üniversitesi Örgün/Açık , Lisans/Ön lisans fark etmeksizin üniversiteden gelecek bilgiler doğrultusunda sistem tarafından otomatik tecil edileceği bilgisi doğru mu? Şubeye gidip soran veya bilgisi olanlar yanıtlayabilir mi çünkü çoğu yerde karma karışık cevaplar var.

Sistem otomatik tecil ediyor. Yoklama döneminde dondurursan ya da çok dersin kalıp da okulla ilişiğini keserlerse; o zaman sıkıntı yaşarsın.

Ben açıköğretimde okuyorum. Tecil için üniversiteye mail attım. Hemen geri dönüş yapıp, tecil işini hallettiler.

Sistem otomatik tecil ediyor. Yoklama döneminde dondurursan ya da çok dersin kalıp da okulla ilişiğini keserlerse; o zaman sıkıntı yaşarsın.
Teşekkür ederim bilgi için.
Ben açıköğretimde okuyorum. Tecil için üniversiteye mail attım. Hemen geri dönüş yapıp, tecil işini hallettiler.
Bende açık öğretim okuyorum garanti olması için bende mail atacağım , teşekkürler bilgi için.

AÖF daha sıkıntılı. Ben onlar yüzünden 3.5 saat ifade verdim. Dikkatli olmanız gerekiyor. @02ALİCAN01

Beyler bir şey soracağım arkadaşım 2 yıllık bir üniversite okuyor askerliği 9 yıl sonraya gösteriyor bu üniversite bittiğinde tekrar düşecek mi yoksa 9 yıl full mü?

Beyler bir şey soracağım arkadaşım 2 yıllık bir üniversite okuyor askerliği 9 yıl sonraya gösteriyor bu üniversite bittiğinde tekrar düşecek mi yoksa 9 yıl full mü?
Üniversitesi bittiği zaman oradaki 9 yıl düşecek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,300
Üyeler
184,918
Son üye
MikeWill
Geri