Neler Yeni

Askerlik tecili yaptırabilir miyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ali
Arkadaşlar mayıs 2005 doğumluyum 2025'e kadar askerlik tecilini yaptırmam gerekiyormuş ben düz açık lise mezunuyum bu sene mezuna kaldım evde üniversiteye hazırlanıyorum askerlik şubesinde tecil yaptırmama bir engel var mı bilgisi olan yardım edebilir mi? Bir de şubede benden ne isterler ne götürmem gerek tecil için.

Emardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Emircan Doğankaya
Arkadaşlar mayıs 2005 doğumluyum 2025'e kadar askerlik tecilini yaptırmam gerekiyormuş ben düz açık lise mezunuyum bu sene mezuna kaldım evde üniversiteye hazırlanıyorum askerlik şubesinde tecil yaptırmama bir engel var mı bilgisi olan yardım edebilir mi? Bir de şubede benden ne isterler ne götürmem gerek tecil için.
22 yaşına kadar tecil hakkın var, Mezuniyet belgenin fotokopisini götürüp yaptırabilirsin.

Tankman

80+ Bronze
Mezuna biraktiysan gidip kendin tecil ettirmen lazım üni okuyorsan zaten otomatik olur unutmada sakın yoksa kaçak olarak gozukursun işini gücünü hirak git tecil ettir

Top Bottom