Aspavada gelen ikramlar ikinci el mi

Mekandan mekana farkeder. Çalıştığım bir mekanda sıkılmamış limonlar temiz durumdaysa tekrar kullanılırdı.
yarısı yenmiş, ezme gibi şekil bozulması olmayan ürünler geri servis ediliyormuydu
çoğu kebapçıda böyle olduğunu düşünüyorum.

yarısı yenmiş, ezme gibi şekil bozulması olmayan ürünler geri servis ediliyormuydu
çoğu kebapçıda böyle olduğunu düşünüyorum.
Yapan vardır ama mekanların çoğu çatal değmiş yancıyı imha eder.

aspavada gelen çip köfte ıvır zıvır yemeyenlerinki çöpe mi gidiyor yoksa ayıklanıp başka masayamı servis ediliyor
mesela kocaman bi tabak salata adam 2 kaşık aldı şapur şupur elleriyle çiğköfteye daldı yarım bıraktı bu ürünlere noluyor mesela içli köfte geldi adam ağzına sokup geri çıkardı yememiş gibi koydu nolur başkasına mı yedirirler yoksa adamı tespit ederlermi kameradan
ankaralıları etiketleyin
mamutum zengin olmuş da aspavaya mı gidiyor

Otellerdeki kahvaltılık peynirleri alıp, börek olarak servis eden insanlarız. Her şeyi yapar bunlar.

yoo merak ettim istanbuldayım ben

otel vb yerlerdeki bulaşık hijyenini de ayrı bir konuda tartışalım mutlaka. orada daha rezil işler dönüyor.
vay zengin mamutum bir de istanbulda yaşıyormuş

Hiç sanmam zaten aşırı kalabalık çoğu aspava ne ara ayıklanıp servis edilsin.

Hiç sanmam zaten aşırı kalabalık çoğu aspava ne ara ayıklanıp servis edilsin.
mesela sen ezme yedin yarısına ekmeği bandın gönderdin garson gider ezme deposuna döker oradan zaten karıştırılır gelir önüne bidaha

aspavada gelen çip köfte ıvır zıvır yemeyenlerinki çöpe mi gidiyor yoksa ayıklanıp başka masayamı servis ediliyor
mesela kocaman bi tabak salata adam 2 kaşık aldı şapur şupur elleriyle çiğköfteye daldı yarım bıraktı bu ürünlere noluyor mesela içli köfte geldi adam ağzına sokup geri çıkardı yememiş gibi koydu nolur başkasına mı yedirirler yoksa adamı tespit ederlermi kameradan
ankaralıları etiketleyin
Fiyatlar ne kadar hocam biliyormusunuz

Geri