shiedabro
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,566
Arkadaşlar sadece içimdeki siniri kusmak adına bunu yazıyorum, aspavada dün komi olarak deneyimsiz olarak işe aldılar gün içerisinde yapmadıkları şey kalmadı sabah 8de geldiğimde 50 kg soğanı tek başıma taşıdım 5 sepet domates 5 sepet salatalık taşıdım garsonlar el atmadı hiç yardım etmedi, tuvaletleri yıkattılar koca restorantı temizledim paspas çektim tek başıma hepsi izledi, müşteriler geldiğinde servis tabakları hazırlanıyordu biri çay istiyor biri servis tabağı biri yemek zaten deneyim yok resmen herşeyi yüklediler size yemin ederim garson masa başında sipariş alıyor ben getiriyorum herşeyi sadece telefondan sipariş iletiyor kendisi servis ediyor, Bi kahve istedi 1 damla döktüm azıcık o kadar az ki şef demediğini bırakmadı sonra yine tuvalet temizledim orda ne yaşadığımı Allah bilir ve bu eziyetin karşılığında 90 TL verdiler garson 400 TL aldı Allah aşkına bu iş mi yemek dahi zor verdiler sabah aç gittim başım döndü dilensem daha fazla alır ve rahat kalırdım 1 bardak su içirmiyotlar, elimi yıkamaya zor gittim resmen acımasızlık.