Katılıyorum üstte bahsetmiştim gene 7900xtx anca 4080S ile aşık atabiliyor 4090 bambaşka bi seviye şuanlıkBir tek 4090 geldi 3090 ve 2080 in çıktığı seriye göre ezdi geçti ortalığın anasını ağlattı
Dedimya ortak AR-GE, benzer bir ürünleri bile kalmadı. Şu anki logoları zaten çok eskiden kalma güncellenmiyor nedense.zaten bir yerlerde kıyıda kösede AStech mi ASteck mi ne yazıyordu sanırım. Zaten adamlar aynı yazı fontu kullanıyor neredeyse. Ama alt marka olamaz bir kısmı Asusundur veya bir yerde ayrılmıstır. Siz Asus olsanız böyle bir alt markanız olsa Nvidiayla partner yapmaz mısınız? Amd ile is birliği yapıp ekran kartı da üretiyor ama iki markanın modelleri arasında neredeyse hiç benzerlik yok. Alıntıyı görüntüle
Bağımsız bir marka falan değil. 2008 krizine (malum Lehman Brothers'ın iflas ettiği) hazırlık için ASUS, yeniden yapılandırmaya gitti ve hissedarlarla ortaklık yöntemini seçti (Pegatron'un başına ASUS'un kurucularından T.H. Tung (Tzu-Hsien Tung / 童子賢) geçti).
Alıntıyı görüntüle
Pegatron'u kurdukları gün, borsada ASUS çakıldı. Sandy Bridge laptop anakartı olan Pegatron A15'in BIOS'unda ASUSPei diye direkt bir dosya bile bulunuyor. Ayırma işleminin bittiği 1 Ocak 2010 tarihinden sonra çıkan bir ürün birde. Ayrıca EFI Shell seçeneği bile aynı bir ASRock ile ASUS masaüstü anakartının. Logoları da. Ama BBK Electronics gibi bağımsız gözükme yolunu seçtiler. Oppo, Realme, Vivo, iQOO ve OnePlus'un siteleri birbirinden farklı, distribütör farklı vs. O hesap yani. Bu Wikipedia'dan. Sahibi (Owner) kısmında ASUS yazdığını açık şekilde görüyorsunuz:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Pegatron - Wikipedia
en.m.wikipedia.orgNew ASUS Corporate Structure Zeroes Employee Pensions
At the heart of ASUS's new corporate structure hides a little secretweb.archive.orgAsus formally splits into three companies
Asustek's plan to promote and build the Asus brand has always involved splitting the company into three distinct units, and it looks like the company has finally gone ahead and taken that step -- say hello to the new Asus, which only makes Asus-branded computers, Pegatron, which will handle OEM...www.engadget.com
Ben şahsen asus asrock'ı amd kanatta başarılı kartlar üretmesi için çıkardı. Intel amd dava süreç v.b geçmişini bilen demek istediğimi daha iyi anladı.zaten bir yerlerde kıyıda kösede AStech mi ASteck mi ne yazıyordu sanırım. Zaten adamlar aynı yazı fontu kullanıyor neredeyse. Ama alt marka olamaz bir kısmı Asusundur veya bir yerde ayrılmıstır. Siz Asus olsanız böyle bir alt markanız olsa Nvidiayla partner yapmaz mısınız? Amd ile is birliği yapıp ekran kartı da üretiyor ama iki markanın modelleri arasında neredeyse hiç benzerlik yok. Alıntıyı görüntüle
Sorun şu üretemedi Ekran kartı tarafında açıkçası en son tercihlerimden biri olur Asrock.Ben şahsen asus asrock'ı amd kanatta başarılı kartlar üretmesi için çıkardı. Intel amd dava süreç v.b geçmişini bilen demek istediğimi daha iyi anladı.
Ne demek istiyorsun?
Evet, farklı tamamen o konularda. Yine de mülk sahibinin ASUS, başkanının da ASUS'un kurucu ortaklarından biri olduğunu değiştirmiyor.zaten bir yerlerde kıyıda kösede AStech mi ASteck mi ne yazıyordu sanırım. Zaten adamlar aynı yazı fontu kullanıyor neredeyse. Ama alt marka olamaz bir kısmı Asusundur veya bir yerde ayrılmıstır. Siz Asus olsanız böyle bir alt markanız olsa Nvidiayla partner yapmaz mısınız? Amd ile is birliği yapıp ekran kartı da üretiyor ama iki markanın modelleri arasında neredeyse hiç benzerlik yok. Alıntıyı görüntüle
Katılıyorum üstte bahsetmiştim gene 7900xtx anca 4080S ile aşık atabiliyor 4090 bambaşka bi seviye şuanlık
AMD den zaten yüksek seviye daha doğrusu yüksek kas gücü olan bir GPU yapmasına gerek yok. Çıkarırsa kendi alanında denemeler yaptığı için daha tecrübelenir, iyi olabilir ama gerekte yok zaten.Bir tek 4090 geldi 3090 ve 2080 in çıktığı seriye göre ezdi geçti ortalığın anasını ağlattı
Bunu biliyordum zaten. Öyle söylüyor ama hisseler vs. diğer şeyler yalanlıyor adamı. BBK Electronics'te öyle yapıyor mesela. Rakip firma gibi lanse ediyor 5 markanın birkaçı (Realme ve Vivo özellikle).12 yıl önce röportaj. Videoyu izleyebilirsin. Adam kendisi söylüyor ayrıldıklarını.
ASRock: Asus ile kardeş değil rakibiz!
www.donanimhaber.com
Dostum senin anlamadığın kısım şu. Ben şimdi kendime bir futbol kulübü açıp Fenerbahçe hissesinden %16.8 lik hisseyi alsam benim alt markam mı olacak. Hisse başka. Alt marka başka.Bunu biliyordum zaten. Öyle söylüyor ama hisseler vs. diğer şeyler yalanlıyor adamı.
Realme öyle bir şey yapmıyor, yapamaz. Arayüzlerine, servislerine kadar aynı. Zaten aynı gruba bağlılar resmiyette.Bunu biliyordum zaten. Öyle söylüyor ama hisseler vs. diğer şeyler yalanlıyor adamı. BBK Electronics'te öyle yapıyor mesela. Rakip firma gibi lanse ediyor 5 markanın birkaçı (Realme ve Vivo özellikle).