Ceasar123
80+ Silver
AMD den zaten ben yüksek seviyeyi almasını beklemiyorum.O 6000 serisindeki atılım yoktu amd de sürücü olarak olmasa bile hiç yoktan fiyatlandırma ve performans olarak çok iyidi üstüne üstlük 6900 direk 3090 rakibiydi
şimdi bakıyoruz gene 7000 serisine 7900XTX 4090'ın yanına yaklaşamıyor 4080S ile oynuyor 7000 serisinin en iyi çıkan kartı 7800xt di tam bekleneni karşıladı
Çünkü şu var yüksek seviye çıkan adam;
-ray tracing ister,
-yayın açar başka video işi yapar AV1 codec ister,
-FSR yerine DLSS ister,
-daha iyi görüntü ister (NVİDİA Ray Reconstruction),
-render yapmak ister (NVİDİA CUDA),
-broadcast vs. gibi özel teknolojiler ister,
-sorunsuz kullanmak ister,
yüksek seviyede bu listede amd hiç birini karşılayamıyor.
-Ray tracing performansı mesela zayıf.
-DLSS 3 mesela 0 görüntü kaybı, çok iyi performans. DLSS 2 gibi 1080pde bozulma yok direkt DLSS gerçekten. FSR3 öyle asla değil hala çok zayıf
-Ray reconstruction mesela Ray tracing plus gibi bir özellik bilmiyorsan. Gördükten sonra bunsuz ray tracing olmaz diyosun
-Render alacak adam NVİDİA 2-3 kat daha hızlı
-NVİDİA artık CUDA yı yasakladı sadece kendi kartları kullanabiliyor napçak şimdi kullanan AMD tayfa?
-Onun dışında AV1 codec isteyenler var, ve yüksek seviye çıkan adam AV1 de ister.
-Broadcast vs. teknolojiler olması falanda güzel yanları
vs. vs.
O yüzden AMD'den ben zaten yüksek seviyeyi almasını beklemiyorum ama en azından giriş, orta seviyeyi aslın ve alabilirde.
RX 6000 serisinde başta "biz her oyundan sonra driver güncelleyecez, NVİDİA GameReady driver gibi olcak" dediler. Sonra yine saldılar.
Bari düzgün satış, düzgün fiyat, iyi rün koyun ki bu seviyeleri alın.
Ve yapabilirde üstte yazdıklarım kadar basit.
Yüksek seviyeyi tak diye almasını beklemiyorum zaten.
Son düzenleme: