Neler Yeni

ASRock B450M-HDV R4.0 Chipset anakartının biosunu nasıl güncelliyeceğim?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,336
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Instant Flash yazılımı ile yazman gerektiğini söylüyor. En günceli ise en üsttekidir tarih yazıyorya zaten

Köl Tigin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Hakan Yöyen
Hangi işlemciyi kullanıyorsunuz? Orada önemli açıklamalar var, onları okumadan güncelleme yapmayın.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin

Köl Tigin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Hakan Yöyen
O zaman şu an için güncelleme yapmayın. AsRock kullandığınız işlemci için eğer herhangi bir sorununuz yoksa güncellemeyi tavsiye etmiyor. Yeni işlemci aldığınızda takmadan önce güncelleme yapmanız daha sağlıklı olur.

Lamkrin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Batuhan Duman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman şu an için güncelleme yapmayın. AsRock kullandığınız işlemci için eğer herhangi bir sorununuz yoksa güncellemeyi tavsiye etmiyor. Yeni işlemci aldığınızda takmadan önce güncelleme yapmanız daha sağlıklı olur.
Teşekkürler hocam. Bir sorum daha olucak eğer bir bios güncellemesi yapıldıktan sonra mevcut win10 u kullanırsak sıkıntı yaşanabilir diye bir makale okumuştum. doğruluğu nedir tavsiyeleriniz vesayre?.

Köl Tigin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Hakan Yöyen
Birçok farklı anakart kulllandım, sürekli yeni bios çıkınca güncellerdim. Bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım. Her bios güncellemesinde format atacaksak işimiz var demektir. Sorun olmayacaktır, içiniz rahat olsun. Anakart firmanızın direktiflerini dikkate almanız yeterli. Bir önceki anakartım asus'tu. Ryzen işlemciler ilk çıktığında almıştım. Bellek desteği nedeniyle sürekli yeni bios geliyordu ve hep güncelliyordum. Hiçbir sorun yaşamadım.

Şu an ben de AsRock kullanıyorum. Firma güncelleme önermediği için yeni işlemci alana kadar ben de güncellemeyeceğim aynı şekilde.

Lamkrin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Batuhan Duman
Birçok farklı anakart kulllandım, sürekli yeni bios çıkınca güncellerdim. Bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım. Her bios güncellemesinde format atacaksak işimiz var demektir. Sorun olmayacaktır, içiniz rahat olsun. Anakart firmanızın direktiflerini dikkate almanız yeterli. Bir önceki anakartım asus'tu. Ryzen işlemciler ilk çıktığında almıştım. Bellek desteği nedeniyle sürekli yeni bios geliyordu ve hep güncelliyordum. Hiçbir sorun yaşamadım.

Şu an ben de AsRock kullanıyorum. Firma güncelleme önermediği için yeni işlemci alana kadar ben de güncellemeyeceğim aynı şekilde.
Anladım hocam bende 3000 serisine geçicem ozaman güncellemeyi düşünüyorum, destekliyormuş ancak güncellemek gerekiyormuş bende karışık olduğundan sormak istedim.

Köl Tigin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Hakan Yöyen
Anladım hocam bende 3000 serisine geçicem ozaman güncellemeyi düşünüyorum, destekliyormuş ancak güncellemek gerekiyormuş bende karışık olduğundan sormak istedim.
En mantıklısı bu olur, firma da bunu öneriyor zaten. Bir sorun yaşarsanız yazarsınız yine.

Top Bottom