Asrock B660 Bclk oc nasıl yaparım

JuunBuun

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,074
Arkadaşlar merhaba,anakart mevcut +12400F ile ama nasıl yapacağımı çözemedim.Bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
img54444-1693032018.jpg

12400F e OC yapamazsınız. İşlemcinin çarpan kilitleri kapalı. Anakart desteklese bile, sonunda K ibaresi olmayan işlemcilerde OC yapılamıyor çarpan kilitleri açık olmadığı için.
Yurt dışında Bazı OC ustaları K ibaresi olmayan işlemcilere de OC yapmayı başarıyor ama baya karışık ve tecrübe isteyen bir iş.

Asusun bazı anakartları manuel olarak f serisi işlemcilere ocerclock yapabiliyor ancak başka markalarda bu özellik yok sanırım. Mesela Benim kullandığım rog b660 12100f e bile OC yapıyo yt de videoları var

12400F e OC yapamazsınız. İşlemcinin çarpan kilitleri kapalı. Anakart desteklese bile, sonunda K ibaresi olmayan işlemcilerde OC yapılamıyor çarpan kilitleri açık olmadığı için.
Yurt dışında Bazı OC ustaları K ibaresi olmayan işlemcilere de OC yapmayı başarıyor ama baya karışık ve tecrübe isteyen bir iş.
Hocam yerli ve yabancı bir sürü video var yapılıyor.
Bclk oc yazın bir bakın

Hocam yerli ve yabancı bir sürü video var yapılıyor.
Bclk oc yazın bir bakın
Evet var biliyorum ama çok fazla tecrübeniz yoksa OC konusunda, şahsi görüşüm bulaşmayın hiç derim. Zaten pahalı bir dönemde yaşıyoruz, yıl başı sonrası fiyatlar daha da artacak. Eldeki bulgurdan da olmayın durduk yere derim. :) İlla da macera yaşayacağım ben derseniz siz bilirsiniz. ^^

Evet var biliyorum ama çok fazla tecrübeniz yoksa OC konusunda, şahsi görüşüm bulaşmayın hiç derim. Zaten pahalı bir dönemde yaşıyoruz, yıl başı sonrası fiyatlar daha da artacak. Eldeki bulgurdan da olmayın durduk yere derim. :) İlla da macera yaşayacağım ben derseniz siz bilirsiniz. ^^
Asus anakartlarda tecrübem var,bundada yaptım ama sağlıklı olmadi
direkt olarak bu markayı bilen birinden destek almak lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,193,148
Üyeler
189,398
Son üye
lyralei