DDR5 Anakart Seçemiyorum

krona

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
4000
Merhaba arkadaşlar , kısıtlı bir bütçeyle r5 7500f li bir sistem topluyorum hali hazırda kullandığım sistemi satacağım fakat bi konuda kararsız kaldım.
Bütçem gerçekten sınırlı olduğu için Asrock A620M ve Gigabyte B650M S2H arasında kaldım hangisini seçmem gerektiğini bilmiyorum.
Konu ile ilgili bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı sevinirim

Asus b650m r ara sıra 4k fiyatlarına düşüyor o aralar almaya çalış

Merhaba arkadaşlar , kısıtlı bir bütçeyle r5 7500f li bir sistem topluyorum hali hazırda kullandığım sistemi satacağım fakat bi konuda kararsız kaldım.
Bütçem gerçekten sınırlı olduğu için Asrock A620M ve Gigabyte B650M S2H arasında kaldım hangisini seçmem gerektiğini bilmiyorum.
Konu ile ilgili bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı sevinirim
bütçe az artarsa https://www.incehesap.com/colorful-...hz-atx-am5-gaming-oyuncu-anakart-fiyati-83847 ben bunu aldım ileriye dönük

Nerdeyse 2 katı dostum sanmıyorum onu yapana kadar iyileştirilebilecek başka parçalarım var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Asus b650m r ara sıra 4k fiyatlarına düşüyor o aralar almaya çalış
Teşekkür ederim takip edicem , peki bana asrock ın bahsettiğim modeline göre nasıl bir avantaj sağlar

B650 m r alırsan 9700x-9600x takarsın ileride

Bunu alabilirsin en iyisi o bütçede.

Geri